Το στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει πλέον η Uber, εξέθεσε ο νέος CEO Dara Khosrowshahi στην πρώτη του επαφή με το προσωπικό μετά την αποδοχή της θέσης που του πρότειναν οι μέτοχοι της εταιρείας.

Μιλώντας σε όλους τους εργαζόμενους στα κεντριά γραφεία της Uber στο San Francisco, ο Khosrowshahi ανέφερε πως η εταιρεία θα αλλάξει εταιρική κουλτούρα, όπως επίσης ότι θα μπει στο χρηματιστήριο σε 18-36 μήνες.

 

“Η εταιρεία πρέπει να αλλάξει”, είπε στους υπαλλήλους, σύμφωνα με ενημάρωση μέσω του Twitter από την ομάδα επικοινωνίας της Uber. “Όσα μας έφεραν εδώ δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν να πάμε στο επόμενο επίπεδο”, σημείωσε.

 

Ο Khosrowshahi, ο οποίος περιέγραψε τον εαυτό του ως “μαχητή”, διετέλεσε CEO της Expedia για 12 χρόνια. Είναι ο διάδοχος του Travis Kalanick, ιδρυτή της εταιρείας, σε μία εποχή όπου η Uber προσπαθεί να ξεπεράσει αρκετές κρίσεις, οι οποίες έχουν πλήξει το κύρος της.

 

Στην πρώτη του συνάντηση με το προσωπικό, τόνισε επίσης πως θα επιλέξει νέα ταλέντα -ειδικά για το πόστο του CFO- όπως και για τη θέση του προέδρου, τα οποία θα τον βοηθήσουν να “τρέξει” το Δ.Σ.

 

Link.png Site: Reuters