Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Tesla στη Κίνα, Zhu Xiaotong, η εταιρεία σκοπεύει να εγκαταστήσει δωρεάν, σταθμούς φόρτισης στα σπίτια των ιδιοκτητών μοντέλων της, ενώ αποκάλυψε πως αναζητά τη βοήθεια της Κινεζικής κυβέρνησης για την τόνωση της ζήτησης των αυτοκινήτων της και για τη βιομηχανία των EV για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Tesla προχωράει σ' αυτή την κίνηση καθώς οι πωλήσεις της στη Κίνα έχουν πέσει το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, μη καταφέρνοντας να φθάσουν τους αρχικούς της στόχους. Οι πιθανοί λόγοι ενδέχεται να αφορούν την αυτονομία των αυτοκινήτων Tesla και το γεγονός πως οι τοπικοί καταναλωτές δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τη συχνή φόρτιση των αυτοκινήτων αλλά με το συχνό ανεφοδιασμό τους με βενζίνη.

 

Ωστόσο, οι πραγματικοί λόγοι που η εταιρεία δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη Κίνα παραμένουν άγνωστοι, η γενική αντιμετώπιση της εταιρείας, δίνει μια αίσθηση του προβλήματος. Η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει το ενδιαφέρον της προς τους καταναλωτές της και τις υπηρεσίες που τους προσφέρει, στοχεύοντας στο γεγονός πως ένας ευχαριστημένος καταναλωτής θα προτείνει τo προϊόν σε άλλους 20 καταναλωτές.

 

Link.png Site: SlashGear