Εκτός από τα σχέδια της για την κατασκευή του Gigafactory, που θα την βοηθήσει να παράγει μαζικά μπαταρίες Ιόντων Λιθίου, η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Tesla, στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσε την περαιτέρω επέκταση της στην Ευρώπη.

Για να καταστήσει κάτι τέτοιο δυνατό, η Tesla Motors στοχεύει να ανοίξει επιπλέον 30 νέα κέντρα service και καταστήματα στην Γηραιά ήπειρο. Η ανακοίνωση ήρθε αφότου η εταιρεία έκανε γνωστό πως το δίκτυο ταχυφορτιστών της (Supercharger network) εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη, για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του μοντέλου Tesla S να φορτίζουν το αυτοκίνητο τους στα συγκεκριμένα πρατήρια δωρεάν.

 

Με αυτή την ανακοίνωση της, η Tesla ήθελε να κάνει γνωστή την δέσμευση της απέναντι στους Ευρωπαίους πελάτες της. “Έως στο τέλος της χρονιάς” δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Elon Musk, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Β. Ευρώπη δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι “πιστεύουμε ότι θα μπορείτε να ταξιδέψετε παντού στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας μόνο Superchargers”.

 

Έως στο τέλος της χρονιάς επίσης, η Tesla περιμένει οι πωλήσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσουν ώστε συνολικά οι πωλήσεις σε Ευρώπη/ Ασία να παρουσιαστούν διπλάσιες από αυτές στην Β.Αμερική.

 

Link.png Site: http://www.slashgear.com/tesla-europe-expansion-includes-30-new-openings-04319464/[/url]']SlashGear