Η έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, με το χώρο της διοργάνωσης να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ασθενείς.

Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση πέφτει «θύμα» του κορωνοϊού, αφού η έκθεση στο Ντιτρόιτ ακυρώθηκε λόγω του COVID-19. Η ακύρωση της έκθεσης όμως δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους φόβους εξάπλωσης του ιού αλλά και με το γεγονός ότι το venue της διοργάνωσης θα μετατραπεί σε νοσοκομείο το οποίο θα φιλοξενήσει ασθενείς που νοσούν από τον κορωνοϊό. Όσο αφορά την ίδια την έκθεση; Αυτή αναβάλλεται για τον Ιούνιο του 2021.

Μάλιστα η αλλαγή αυτή θα φέρει μία καθυστέρηση σχεδόν 2.5 ετών από την προηγούμενη έκθεση, αφού οι διοργανωτές είχαν αποφασίσει αυτή να γίνεται τον Ιούνιο, ξεκινώντας από το 2020. Η μεταφορά της ημερομηνίας ουσιαστικά θα βοηθούσε στο να διοργανωθούν με ομαλότερο τρόπο τα εξωτερικά event αλλά και τα test drives, χάρη στο θερμότερο κλίμα του Ιουνίου.

Η έκθεση του Ντιτρόιτ πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές για τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και τους υπόλοιπους κατασκευαστές από Ευρώπη & Ασία. Μάλιστα, πρόσφατα οι διοργανωτές είχαν κάνει στροφή προς την ηλεκτροκίνηση με διάφορους κατασκευαστές από όλο τον κόσμο να παρουσιάζουν τα μοντέλα τους. Σε κάθε περίπτωση, τα μοντέλα που ήταν προγραμματισμένα για την έκθεση του Ντιτρόιτ, ενδεχομένως να παρουσιαστούν σε κάποια από τις επόμενες εκθέσεις στις ΗΠΑ.

Engadget

  • Like 2