Ενώ η CTA αξιολογεί αν θα δέχεται ένα θετικό τεστ αντισωμάτων ως εναλλακτικό τρόπο εισόδου

Μετά από ένα καθαρά ψηφιακό event για την φετινή CES, η CTA ακόμη σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την CES 2022 ως ένα υβριδικό event με φυσικές παρουσίες αλλά και ψηφιακά στοιχεία. Σήμερα η CTA ανακοίνωσε πως όσοι σκοπεύουν να παρευρεθούν κατά τη διεξαγωγή στο Λας Βέγκας,  θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό εμβολιασμού κατά του COVID-19.

"ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID-19

Στις 17 Αυγούστου, η CTA ανακοίνωσε πως όλοι οι συμμετέχοντες και εκθέτες θα πρέπει να φέρουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να παρακολουθήσουν τη CES. Η CTA συνεχίζει να παρακολουθεί τις οδηγίες για τα μέτρα ασφάλειας από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων από Νεβάδα και την Κομητεία Κλαρκ. Η CTA θα ακολουθήσει τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς νόμους, προσαρμόζοντας ανάλογα τα σχέδια για τη CES και με ανάλογες ενημερώσεις προς το κοινό της CES. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με την κοινότητα του Λας Βέγκας, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης του Λας Βέγκας και της Αρχής Επισκεπτών για εκθεσιακούς χώρους και ξενοδοχεία. Παρόλο που η κατάσταση θα βρίσκεται σε εξέλιξη και τους επόμενους μήνες, διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για μερικές από τις προφυλάξεις που θα εφαρμόσουμε."

Όπως είναι αναμενόμενο, το να περιηγηθεί κανείς στη CES χωρίς να κολλήσει τον ιό προϋποθέτει το κοινό να ακολουθήσει κάποια μέτρα. Όσον αφορά το κοινό που δεν έχει εμβολιαστεί, είτε από επιλογή είτε λόγω μη πρόσβασης σε εμβόλια, η CTA πρόσθεσε πως "αξιολογεί το αν θα δέχεται θετικό τεστ αντισωμάτων ως εναλλακτικό τρόπο εισόδου".

Ακόμη, παραμένει άγνωστο το πως θα εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά πέρα από το show floor και χώρους συνέντευξης τύπου. Βέβαια με την CES 2022 να πραγματοποιείται 3 Ιανουαρίου 2022, είναι σίγουρο πως μέχρι τότε θα δούμε εγκαίρως τις ανάλογες ενημερώσεις μέτρων.

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 3
  • Sad 1