Το πρώτο μοντέλο της σειράς AGON της AOC διαθέτει διαγώνιο 27 ιντσών και βασίζεται σε ένα υψηλής ταχύτητας TN panel ανάλυσης 2560 x 1440 pixels με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης στο 1ms.

Το gaming monitor της AOC υποστηρίζει Adaptive-Sync Technology (συμβατό με FreeSync, 30-144Hz) και διαθέτει Low Input Lag mode και AOC Shadow control.

 

Με το τελευταίο, οι gamers μπορούν να ρυθμίσουν την αντίθεση στις περισσότερο σκοτεινές ή φωτεινές περιοχές μίας σκηνής σε ένα παιχνίδι, χωρίς να χαλούν οι σωστά ισορροπημένες περιοχές στην υπόλοιπη οθόνη, ενώ με το πρώτο απενεργοποιείται το post-processing στα ηλεκτρονικά του monitor, με στόχο την επιτάχυνση του command pass-through από το mouse, το keyboard ή το gamepad για άμεσες κινήσεις και δράσεις.

 

Η νέα AGON AG271QX της AOC διαθέτει επίσης της AOC Flicker-Free Technology και AOC Blue Light mode για να μην κουράζονται τα μάτια και η εργασία ή το gaming να είναι περισσότερο άνετο.

 

Η νέα gaming οθόνη της AOC διαθέτει διάφορα Game Mode Presets αλλά και QuickSwitch Controller ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν ρυθμίσεις πολύ εύκολα. Επίσης, διαθέτει εργονομική βάση (height, tilt, swivel) για να ταιριάζει στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους. Το κόστος της είναι €599.

 

Link.png Site: TechPowerUp