Το 2008 είναι για την εισηγμένη «Πλαίσιο» χρονιά ανάπτυξης στα Βαλκάνια, καθώς η εταιρεία μελετάει τη δημιουργία δεύτερου καταστήματος στη Βουλγαρία, ερευνά και άλλες γειτονικές βαλκανικές χώρες, ενώ στις αγορές - στόχους της συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος, όπου θα επεκταθεί μόλις εξευρεθεί κατάλληλο ακίνητο.

 

Τα παραπάνω είπε ο πρόεδρος της «Πλαίσιο» Γ. Γεράρδος, με την ευκαιρία των εγκαινίων του τρίτου καταστήματος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος.

 

Μέσα στο 2008, θα ολοκληρωθεί το νέο κέντρο διανομής στη Μαγούλα Αττικής, ύψους επένδυσης 15 εκ. ευρώ, ενώ η εταιρεία εξετάζει την επέκταση της με νέα καταστήματα σε πόλεις όπως η Ξάνθη, η Κομοτηνή και τα Ιωάννινα, που είναι φιλοξενούν πανεπιστημιακές σχολές αλλά παρουσιάζουν και συγκέντρωση επιχειρήσεων.

 

Σημειώνεται ότι το κατάστημα που χθες η «Πλαίσιο» εγκαινίασε, στη δυτική Θεσσαλονίκη, είναι ύψους επένδυσης 2 εκ. ευρώ, καλύπτει 1.700 τ.μ. και σε αυτό απασχολούνται 32 εργαζόμενοι.

 

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στοιχεία, ελέχθη ότι το 2007, στο σύνολο της χρήσης, αυξήσεις και κέρδη διατήρησαν τη θετική μεταβολή που κατέγραψαν στο 9μηνο, δηλαδή οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 23% και πλέον και τα κέρδη κατά 42%.

 

Source.png Πηγή: Ναυτεμπορική