Η εταιρεία Corsair, μία από τις γνωστότερες και δημοφιλέστερες εταιρείες κατασκευής hardware για υπολογιστές ανακοίνωσε το πρώτο προϊόν, από μία νέα –από ότι φαίνεται- προϊοντική σειρά της εταιρείας, που θα αποτελείται από πλήρως λειτουργικά και προ-συναρμολογημένα PC.

Η Corsair δημιούργησε το νέο tower για το σύστημα της One, έχοντας ως βάση τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας Carbide 330R και Obsidian 550D, ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ προσάρμοσε διάφορες λεπτομέρειες σε μπλε απόχρωση.

 

Στο πάνω και κάτω μέρος του tower παρατηρούνται πτερύγια που εμφανισιακά μοιάζουν αυτά που υπάρχουν στις ψύκτρες ή σε τροφοδοτικά με παθητικό σύστημα ψύξης και σε διάφορους ενισχυτές ήχου. Τα πλαϊνά επίσης διαθέτουν πολλές οπές εξαερισμού. Στην πρόσοψη, πέρα από το λογότυπο της εταιρείας στο κάτω μέρος και την λέξη ONE λίγο πάνω από τη μέση, υπάρχει μία υποδοχή USB καθώς και μία HDMI ενώ λίγο πιο πάνω, σε παραλληλόγραμμο σχήμα βρίσκεται το πλήκτρο Power On/Off.

 

Η γνωστή εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το κόστος του Corsair ONE, ενώ δεν έκανε γνωστές και τις προδιαγραφές του. Λογικά, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

 

gallery_286955_3697_20735.jpg

 

Link.png Site: TechPowerUp