Η γνωστή εταιρεία κατασκευής κουτιών Fractal Design ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την επικείμενη κυκλοφορίας ενός νέου κουτιού με την ονομασία Node 804 μέσα στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν μητρικές μεγέθους Micro-ATX.

Το μοντέλο έρχεται με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχεδιασμό, καθώς αποτελείται ουσιαστικά από δύο χώρους, στον πρώτο εκ των οποίων τοποθετείται η μητρική, η κάρτα γραφικών και έως δύο SSDs, ενώ στον δεύτερο τοποθετείται το τροφοδοτικό αλλά και επιπλέον σκληροί δίσκοι.

 

Στο κουτί, το οποίο μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, μπορούν να τοποθετηθούν συνολικά έως 8 συσκευές 3.5 ιντσών, κάρτες γραφικών με μήκος έως και 320 mm, αλλά και ψύκτρες με ύψος έως και 160 mm.

 

Το Node 804, έχει διαστάσεις 370 x 307 x 412 mm, και η εταιρεία το έχει διαμορφώσει έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και δύο ψυγεία υδρόψυξης 240 mm και 280 mm, ενώ από το εργοστάσιο έρχεται με τρεις ανεμιστήρες προεγκατεστημένους.

 

Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο με την τιμή του να διαμορφώνεται από τη Fractal Design στα 109.99 δολάρια.

 

Link.png Site: http://www.tomshardware.com/news/fractal-design-node-804,26276.html[/url]']Tom's Hardware