Η Basemark διέθεσε πρόσφατα το GPUScore: Sacred Path. Πρόκειται για το μοναδικό cross-platform benchmark στον κόσμο που αφορά επεξεργαστές γραφικών (GPU) και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες GPU, όπως το Variable Rate Shading (VRS).

Το Sacred Path υποστηρίζει όλες τις κατηγορίες συσκευών -από premium κινητά τηλέφωνα έως υπολογιστές gaming τελευταίας γενιάς και διακριτές κάρτες γραφικών- υποστηρίζοντας πλήρως όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως Android, iOS, Linux, macOS και Windows.

Το benchmark απευθύνεται σε developers εφαρμογών, κατασκευαστές συσκευών, κατασκευαστές GPUs καθώς και σε δημοσιογράφους και reviewers σε τεχνολογικά μέσα. Όπως λέει η Basemark, οι developers παιχνιδιών χρειάζονται πλήρη κατανόηση και μία ολοκληρωμένη εικόνα της απόδοσης του παιχνιδιού τους σε όλο το εύρος των συσκευών για να βελτιστοποιήσουν τη χρήση και αξιοποίηση των ίδιων στοιχείων.

Οι κατασκευαστές καρτών γραφικών και συσκευών μπορούν να συγκρίνουν τα προϊόντα τους με ανταγωνιστικά προϊόντα, γεγονός που τους επιτρέπει να αναπτύξουν νέες σειρές προϊόντων που να στοχεύουν σε συγκεκριμένα επίπεδα τιμής ή απόδοσης. Επιπλέον, το Sacred Path αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρεία, ένα εξαιρετικό εργαλείο για δημοσιογράφους τεχνολογίας και reviewers που αξιολογούν και τεστάρουν συσκευές εξοπλισμένες με GPU.

Το Sacred Path σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Basemark σε συνεργασία με πολλές εταιρείες μεταξύ των οποίων είναι οι Samsung, NVIDIA, Imagination Technologies, Broadcom, ARM και Qualcomm.

 

  • Like 2
  • Thanks 1