Ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα στη φετινή CES είναι το Project Valerie ή αλλιώς ένας gaming φορητός υπολογιστής της Razer ο οποίος διακρίνεται για τις 3 οθόνες που διαθέτει.

Κάθε οθόνη έχει διαστάσεις 17 ιντσών καθώς και ανάλυση 4K. Αν και σε πρωτότυπη μορφή, η Razer αναφέρει ότι το άνοιγμα των οθονών γίνεται με πολύ εύκολο και κυρίως αυτοματοποιημένο τρόπο όπως και το κλείσιμο τους, κάτι που δε μπορέσαμε όμως να δούμε. Το κοινό σύμφωνα με την εταιρεία που θα ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο φορητό υπολογιστή είναι φανατικοί των βιντεοπαιχνιδιών και κυρίως όσους συμμετέχουν σε διάφορες esports διοργανώσεις.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Valerie δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, εκτός από την κάρτα γραφικών που θα διαθέτει και η οποία δεν είναι άλλη από την GTX 1080 της Nvidia με 8GB μνήμη και η οποία όπως είδαμε σε ένα μικρό demo, δίνει κορυφαίες επιδόσεις. Αυτή άλλωστε ήταν και η μοναδική επαφή που είχαμε με το σύστημα της Razer, που βρισκόταν πίσω από μια βιτρίνα, και με αναφορές να κάνουν λόγω για κλοπή δύο πρωτότυπων συσκευών από τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, μία υπόθεση που ερευνάται.