Η αγαπημένη σειρά των πειρατών για το 2012, το Game Of Thrones, φαίνεται ότι θα κρατήσει τα σκήπτρα του και τη φετινή χρονιά κρίνοντας από τους αριθμούς που συνοδεύουν την Κυριακάτική πρεμιέρα της 3ης σεζόν.

Μόνο την πρώτη ημέρα, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν κατέβηκε 1.000.000 φορές και μόνο από το BiTorrent.

 

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν 160.000 ταυτόχρονοι peers σύμφωνα με την ιστοσελίδα TorrentFreak ενώ στις τοποθεσίες που πρωτοστάτησαν στο κατέβασμα ξεχωρίζει η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Λονδίνο. Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην σειρά Heroes, με 144.663 peers.

 

Σύμφωνα με υπολογισμούς από στοιχεία διαφόρων εκδόσεων, θεωρείται δεδομένο ότι το επεισόδιο έχει «κατέβει» περισσότερες από 1 εκ. φόρες από κόσμο που κατά πάσα πιθανότητα δεν αποτελούν μέλη του συνδρομητικού καναλιού HBO όπου και προβάλλεται η σειρά.

 

Εκτός Internet η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Game Of Thrones συγκέντρωσε 4.4 εκ. θεατές, σημαντικά αυξημένος από τα 3.9 εκ. που είχαν δει την πρεμιέρα της 2ης σεζόν.

 

Link.png Site: http://torrentfreak.com/game-of-thrones-pirates-break-bittorrent-swarm-record-130401/[/url]']torrentfreak.com