Η Puma επανακυκλοφόρησε πρόσφατα την εμβληματική σιλουέτα των sneakers RS-Computer με τα οικεία χρώματα του «OG» μοντέλου και το μεγάλο εξόγκωμα στο πίσω μέρος («heel cap»), αλλά προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων για τη μέτρηση των θερμίδων, της απόστασης και των βημάτων (κάτι νέο, που δεν υπάρχει στο πρωτότυπο μοντέλο sneakers). Έτσι, αντί να συγχρονίσετε τα δεδομένα έως και 30 ημερών μέσω καλωδίου με έναν αρχαίο υπολογιστή Apple II ή με κάποιον Commodore 64, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη τεχνολογία Bluetooth και να μεταφέρετε ασύρματα όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα σε ένα app για Android ή iOS, το οποίο μάλιστα παραπέμπει στο παλαιότερο 8- bit λογισμικό.

Αν και η τεχνολογία Bluetooth υπόσχεται την ασύρματη μεταφορά δεδομένων, για την φόρτιση της μπαταρίας Li-Po απαιτείται ένα καλώδιο USB.

Το νέο RS-Computer της Puma δεν αποτελεί κάποια έκδοση «GR» (General Release) αλλά κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό, που αναμένεται να εκτοξεύσει την αξία μεταπώλησης των sneakers (μόλις 86 ζευγάρια παγκοσμίως).Το ζευγάρι κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου από διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ (π.χ από Kith), στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και στο Τόκιο.

Engadget

  • Like 2
  • Confused 1