Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που είδαμε για τελευταία φορά κάποιο προϊόν της Epson στον πάγκο του Insomnia.gr.

Τότε ήταν το πολυμηχάνημα Epson Workforce WF-3620 και σήμερα, τρεις μήνες μετά, στο εργαστήριό μας βρίσκεται και πάλι ένα πολυμηχάνημα της εταιρείας με την ονομασία ΧΡ-610. Με τα αρχικά ΧΡ να αποτελούν ακρωνύμιο των λέξεων Expression Premium, το μοντέλο που θα δούμε διαφέρει αρκετά τόσο εξωτερικά όσο και ως προς τις προδιαγραφές του, σε σχέση με το μοντέλο που είχαμε δει στο παρελθόν.

 

H εταιρεία ισχυρίζεται πως το προϊόν της σημερινής δοκιμής μπορεί να προσφέρει πληθώρα λειτουργιών σε συνδυασμό με φωτογραφικές, και όχι μόνο, εκτυπώσεις, εξαιρετικής ποιότητας.

 

Το πολυμηχάνημα της σημερινής μας δοκιμής χρησιμοποιεί την τεχνολογία ψεκασμού μελάνης MicroPiezo και προσανατολίζεται κυρίως σε οικιακά περιβάλλοντα, με την εταιρεία να φιλοδοξεί να προσφέρει ποιότητα και ευχρηστία σε μια κατά το δυνατόν προσιτή τιμή. Για να είμαστε και λίγο πιο συγκεκριμένοι, το εν λόγω μοντέλο προορίζεται εκτυπώσεις φωτογραφίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε αντίθεση με τους Workforce που είναι για κείμενο και απλά γραφικά αλλά μεγάλο όγκο εκτυπώσεων Κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει μια ακόμη παρουσίαση, πρώτος σταθμός της οποίας θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Epson XP-610