Η κορεατική LG μας έχει συνηθίσει σε αρκετές πρωτιές στο χώρο των smartphone. Μας παρουσίασε το πρώτο διπύρηνο αλλά και το πρώτο τετραπύρηνο smartphone δείχνοντας τις προθέσεις της στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στα κορυφαία smartphones με τη συνεχή αναβάθμιση των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Με τη φρενίτιδα που επικράτησε πριν 2 χρόνια με το 3D, δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρώτο smartphone με 3D οθόνη, ένα πείραμα το οποίο αναμενόμενα δεν «μάγεψε» το κοινό αλλά έδειξε τις δυνατότητες της LG στο να κάνει τη διαφορά.

Το G Flex είναι ίσως το σημαντικότερο δείγμα τεχνολογικής υπεροχής της LG που την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από τους εκατοντάδες κατασκευαστές αφού είναι ένα από τα πρώτα smartphones που διαθέτουν κυρτή οθόνη. Ο άλλος κατασκευαστής που παρουσίασε παρόμοιο smartphone είναι ο μεγάλος αντίπαλος της LG, η Samsung, όμως οι διαφορές των δύο μοντέλων είναι σημαντικές και κυρίως η μη διάθεση της συσκευής εκτός Κορέας.

 

Η πίστη της LG σε smartphones με κυρτή αλλά και εύκαμπτη οθόνη είναι πολύ μεγάλη αφού με βάση έρευνα της εταιρείας, έως το 2018 το 40% των smartphone που θα έχουν διατεθεί στην αγορά, θα περιλαμβάνουν είτε κυρτή είτε εύκαμπτη οθόνη. Μπορεί σήμερα αυτή η πρόβλεψη να φαίνεται αρκετά μακρινή και «απίθανη» με βάση τα τωρινά δεδομένα αλλά σε μια κατηγορία gadget όπου η εξέλιξη των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι πολύ μεγάλη κάθε χρόνο, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει οτιδήποτε.

 

Για να δούμε όμως τι καινούριο φέρνει το G Flex στο τραπέζι και κυρίως αν κάνει διαφορά από όλα τα υπόλοιπα «επίπεδα» smartphones που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 

 

 

Link.png Site: [/url]Αναλυτική Παρουσίαση LG G Flex