Την LG την γνωρίζουμε πολύ καλά μιας και η νοτιοκορεατική εταιρεία δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας και όπως κάθε μεγάλη εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, έχει έντονη παρουσία και στα smartphones.

Η πορεία της LG στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει αρκετές πρωτιές όπως το πρώτο διπύρηνο και το πρώτο τετραπύρηνο smartphone, το πρώτο τρισδιάστατο smartphone και πρόσφατα ένα best seller. Προϊόν συνεργασίας της Google και της LG, το Nexus 4 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εξαιρετική του τιμή σε συνδυασμό πάντα με τα πολύ καλά τεχνικά του χαρακτηριστικά.

 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η LG συνεχίζει τις ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και στην Ελληνική αγορά το G2, τη ναυαρχίδα της για τη φετινή χρονιά. Με το G2 είχαμε μια πρώτη επαφή στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου και η αλήθεια είναι ότι μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις όμως μια πιο αναλυτική παρουσίαση επιβάλλεται έτσι ώστε να δούμε ολοκληρωμένα πλέον τα συν και πλην της νέας πρότασης της LG.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/lg-g2-r196[/url]']Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση του LG G2