Ακριβώς ένα χρόνο πριν, η MLS με έδρα τη Θεσσαλονίκη προχωρούσε σε μια ασυνήθιστη κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα, παρουσιάζοντας το πρώτο της smartphone, το IQTalk, το οποίο μάλιστα έφερε και τον άτυπο τίτλο του «πρώτου ελληνικού smartphone».

Η MLS Πληροφορική, είναι γνωστή κυρίως για τις λύσεις αυτόνομων πλοηγών, έχοντας με διαφορά το μεγαλύτερο μερίδιο από τους υπόλοιπους κατασκευαστές στη συγκεκριμένη αγορά. Η αναγνώριση της ομιλίας στα ελληνικά και μετατροπής της σε κείμενο, είναι ένας από τους τομείς με τους οποίους καταπιάστηκε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια ξεχωριστή τεχνολογία την οποία προσάρμοσε αρχικά στις συσκευές πλοήγησης. Φέρνοντας τη δημοφιλή εφαρμογή πλοήγησης, το Destinator στο iPhone, το επόμενο βήμα περιλάμβανε την κυκλοφορία του Talk & Drive για την πλατφόρμα της Apple, συνδυάζοντας την αναγνώριση ελληνικής ομιλίας με την εφαρμογή χαρτών.

 

Έχοντας κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά των smartphones και προσφάτως και των tablets, η MLS έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, στηριζόμενη όχι τόσο στις επιδόσεις των συσκευών της αλλά κυρίως στη χρησιμότητα των εφαρμογών με τα οποία τα εξοπλίζει.

 

Ας δούμε το IQTalk King αναλυτικά, το τρίτο και καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί η MLS αυτή τη στιγμή στην αγορά

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/mls-iqtalk-king-r186[/url]']Παρουσίαση MLS IQTalk King