Στη μεγάλη κατηγορία των smartphones κυριαρχεί ένας συνωστισμός αφού οι εταιρείες δε δείχνουν διατεθειμένες να ανακόψουν το σερί κυκλοφοριών smartphone που αναζητάνε μια θέση στη τσέπη μας.

Η Sony με τη μεγάλη ιστορία και σ’ αυτή την κατηγορία προϊόντων, έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη επιστροφή παρουσιάζοντας το Xperia Z το οποίο αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ιαπωνικής εταιρείας.

 

Φέτος η εταιρεία δείχνει αρκετά δραστήρια με το νέο ραντεβού να κλείνεται στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο όπου και η Sony παρουσίασε επίσημα το Xperia Z1, το νέο της κορυφαίο smartphone για το οποίο ξέραμε ήδη αρκετά πριν ακόμα παρουσιαστεί, μια ευγενική προσφορά των δεκάδων διαρροών που υπήρξαν γύρω από το μοντέλο.

 

 

Φέρνοντας στο τραπέζι την κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με μια φωτογραφική κάμερα 20.7mp την οποία συνοδεύουν αναφορές όπως «η καλύτερη κάμερα στο οικοσύστημα των android smartphones», η Ιαπωνική εταιρεία επιθυμεί να χτίσει πάνω στην επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου, αποκτώντας μεγαλύτερο μερίδιο σε μια απαιτητική αγορά.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/sony-xperia-z1-r194[/url]']Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση του Sony Xperia Z1