Πριν από δύο και κάτι χρόνια, η WIND ΕΛΛΑΣ τάραξε τα νερά της ελληνικής αγοράς smartphones φέρνοντας το Blade της, άγνωστης τότε στο ευρύ κοινό, κινεζικής ZTE.

Με capacitive οθόνη 3.5" ανάλυσης 800x480, HSDPA, σχετικά εύκολο ξεκλείδωμα-διπλασιασμό της μνήμης RAM από 256 σε 512ΜΒ, τεράστια υποστήριξη από την κοινότητα των Android developers με custom ROMs και όλα τα παραπάνω με τιμή 159€, το Blade έγινε γρήγορα το αγαπημένο Android smartphone των Ελλήνων - και όχι μόνο - techgeeks που δεν ήθελαν ή δε μπορούσαν να διαθέσουν διπλάσιο και τριπλάσιο ποσό για να έχουν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά από μοντέλα κάποιων περισσότερο «επώνυμων» κατασκευαστών.

 

Η ZTE παρουσίασε στις αρχές του 2012 το Blade 2, το οποίο όμως ποτέ δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα. Έπρεπε να φτάσουμε στο Blade III για να ξαναδούμε στην χώρα μας απόγονο του θρυλικού Blade. Αυτήν την φορά, το φέρνει η Cosmote.

 

Η τιμή δε διαφοροποιείται σημαντικά από αυτή με την οποία γνωρίσαμε το Blade. Τι γίνεται όμως με τα όσα προσφέρει το Blade 3; Θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των μεγάλων προσδοκιών που δημιούργησε στους χρήστες ο θρυλικός πρόγονός του; Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στα επόμενα μέρη της παρουσίασης, εσείς απλώς συνεχίστε να διαβάζετε!

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/zte-blade-iii-r146[/url]']Παρουσίαση ZTE Blade III