Άλλη μια χρονιά, άλλη μια σειρά iPhone στα ράφια των καταστημάτων.

Το iPhone 14 Pro έρχεται με αλλαγές σε διάφορα σημεία, στην τιμή, εσωτερικά και εξωτερικά, με κυριότερο ίσως το νέο notch της μπροστινής κάμερας και το «δέσιμό» του με το software και συγκεκριμένα με τη λειτουργία Dynamic Island. Παραδοσιακά, η σειρά Pro αποτελεί ίσως την πιο τίμια επιλογή σε σχέση ποιότητας-τιμής, και δη φέτος όπου οι επεξεργαστές διαφέρουν ανάμεσα στα iPhone 14, 14 Plus και Pro με Pro Max. Παράλληλα, το μέγεθός του κρατάει μια καλή ισορροπία για πολλούς.

Το iPhone 14 Pro έφτασε στα χέρια μας για τις ανάγκες του κειμένου, το δοκιμάσαμε, βάλαμε πλώρη για… Dynamic Island και μεταφέρουμε τις σκέψεις μας παρακάτω.

Χωρίς να αλλάζουν πολλά από το iPhone 13 Pro ή ακόμη και το 12 Pro, το νέο iPhone 14 Pro διαθέτει ίσιο πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι έχοντας τις γνώριμες καμπύλες στις γωνίες της συσκευής. Οι διαστάσεις του φτάνουν τα 71.5x147.5x7.85mm με βάρος 206 γραμμάρια, λίγο-πολύ όσα ήδη είχαμε δει στο περυσινό μοντέλο. Παρά την ελάχιστη διαφορά σε χιλιοστά, οι θήκες των περυσινών μοντέλων ταιριάζουν και στο φετινό – τόσο μικρές είναι οι διαφορές.

image.png.0aa22b64502eca13006825232288200d.png

Η πλάτη είναι γυάλινη και διαθέτει ματ επίστρωση, ώστε να μη γυαλίζει υπερβολικά αλλά στο φως να δείχνει όμορφη, στα σημεία που φωτίζονται περισσότερο. Όπως πάντα, η πλάτη παραμένει καθαρή από λογότυπα πέραν του γυαλιστερού μήλου της Apple στο κέντρο. Η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68, καθιστώντας τη ανθεκτική ενάντια σε νερό και σκόνη.

Επάνω αριστερά θα βρούμε το εξόγκωμα όπου φιλοξενούνται οι κάμερες, με τρεις φακούς, διατηρώντας την ίδια διάταξη με δύο κάθετους φακούς κι έναν δεξιά να συμπληρώνει ένα νοητό τρίγωνο. Επίσης, στο ίδιο σημείο θα βρούμε και το LED flash αλλά κι έναν αισθητήρα φωτεινότητας, μαζί με τον αισθητήρα LiDAR.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 4
  • Thanks 1