Εδώ είμαστε, στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου όπου η Apple έχει κυκλοφορήσει τα νέα της iPhone στην αγορά, δημιουργώντας τα αναμενόμενα κύματα θαυμασμού και αντιδράσεων.

Και όμως, η κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν ήταν η μοναδική κυκλοφορία iPhone αυτό το χρόνο αφού προηγήθηκε τον περασμένο Μάιο η κυκλοφορία του iPhone SE για όσους θεωρούν τεράστια τα μεγέθη των σημερινών smartphone. Τα αποτελέσματα αυτής της κίνησης τίθενται υπό αμφισβήτηση.

 

Με βάση την παράδοση, περιμέναμε ότι μετά το S μοντέλο και συγκεκριμένα το iPhone 6s, η Apple θα παρουσίαζε ένα smartphone με ανανεωμένο σχεδιασμό. Οι φήμες που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, απέκλεισαν από νωρίς αυτό το ενδεχόμενο αφού ανάμεσα στις διάφορες πρωτιές του iPhone 7, συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι ο κύκλος ανανέωσης σχεδιασμού του iPhone αλλάζει από τα 2 στα 3 χρόνια.

 

 

Έχοντας έτσι χάσει ένα από τα πολύτιμα χαρακτηριστικά προκειμένου κάποιος κάτοχος ενός παλαιότερου μοντέλου, να προχωρήσει σε αναβάθμιση, η Apple παρουσίασε με κάθε επισημότητα στις 7 Σεπτεμβρίου τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus τα οποία όμως επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στους υποψηφίους αγοραστές. Είναι αυτές αρκετές για να κάνει κάποιος το επόμενο βήμα και να καταθέσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, προκειμένου να αποκτήσει ένα από τα καλύτερα smartphone της αγοράς; Για να δούμε τι θα δούμε.

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/apple-iphone-7-iphone-7-plus-review-r859[/url]']Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review