Mε τις ανάγκες στο ψηφιακό και δικτυακό χώρο να αυξάνονται πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια οι φορητές συσκευές αποτελούν σίγουρα την κατηγορία που με την αλματώδη εξέλιξή της προσπαθεί πάντα να μας καλύψει ή ενίοτε να μας δημιουργήσει και νέες ανάγκες.

Και ενώ όλα έχουν αυξητική τάση, από την ισχύ των μικροεπεξεργαστών μέχρι το κόστος απόκτησης της εκάστοτε συσκευής ένας πολύ σημαντικός παράγοντας παραμένει στάσιμος και πολλές φορές έχει και τάσεις μείωσης.

 

Όπως ίσως καταλάβατε μιλάμε για την μπαταρία και την αυτονομία των συσκευών η οποία είτε σε tablets είτε σε κινητά τηλέφωνα τουλάχιστον στην πλειοψηφία, αποτελεί μάλλον αχίλλειο πτέρνα τους.

 

Για το λόγο αυτό και με γνώμονα τη διευκόλυνση των χρηστών, η γνωστή κυρίως για τα προϊόντα της στον τομέα της ψύξης Arctic, παρουσίασε πρόσφατα ένα φορτιστή 5 σε 1, η έξοδος του οποίου φτάνει στα 8000 mah, ο οποίος ισχυρίζεται πως θα μας καλύψει ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πρόκειται για το Smart Charger 8000 τον οποίο και θα σας παρουσιάσουμε μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί ξεκινώντας όπως πάντα με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/arctic-smart-charger-8000-review-r629[/url]']ARCTIC Smart Charger 8000 Review