Οι εποχές που ο κόσμος επισκεπτόταν τακτικά τα φωτογραφεία προκειμένου να εκτυπώσει τις φωτογραφίες του έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Με το φιλμ να δίνει τη θέση του στις κάρτες μνήμης και τις cloud υπηρεσίες, οι χρήστες σταδιακά έπαψαν να έχουν την ανάγκη να χαζεύουν τις φωτογραφίες τους σε μεγάλα άλμπουμ που έδρευαν σχεδόν νομοτελειακά στο μεγάλο σύνθετο στο σαλόνι. Τα ψηφιακά άλμπουμ σε εξωτερικούς δίσκους, USB sticks και cloud υπηρεσίες κάλυψαν μια χαρά το κενό που δημιουργήθηκε και μάλιστα με το παραπάνω: ποια φωτογραφία άλλωστε δε δείχνει εντυπωσιακότερη σε μια IPS οθόνη laptop/tablet ή μία OLED τηλεόραση 50 ιντσών;

Ακόμα και τώρα όμως, οι προτάσεις σε ό,τι αφορά την εκτύπωση φωτογραφιών δε λείπουν. Αν και τα φωτογραφεία παραμένουν ακόμα ανοιχτά, έτοιμα να υποδεχθούν αυτούς –τους λίγους- που επιμένουν να εκτυπώνουν επιλεγμένες φωτογραφίες, η όλη διαδικασία μπορεί να απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο χάρη στους εκτυπωτές φωτογραφιών τσέπης όπως ο Canon Zoemini. Με όπλο του την ευχρηστία και την αμεσότητα, χωράει στην παλάμη και προσφέρει γρήγορες και εκτυπώσεις φωτογραφιών απ’ ευθείας από το smartphone –και μπορεί σε ό,τι αφορά την ποιότητα να μη συγκρίνεται με μια επαγγελματική εκτύπωση φωτογραφίας, στη λειτουργικότητα όμως υπερέχει και μάλιστα με διαφορά.

Διαβάστε ολόκληρο το review