Η Chuwi συνιστά ιδιαίτερη περίπτωση. Προερχόμενη από την Κίνα, έγινε γνωστή στις δυτικές αγορές για την ευκολία με την οποία λάνσαρε συσκευές που κόπιαραν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το design άλλων, με υποδεέστερα βέβαια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Αν δεν την έχετε υπ’ όψιν σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε προτάσεις της όπως τα LapBook, MiniBook και Hi10 Air, μερικά από τα οποία έχουν περάσει και από την ενότητα των παρουσιάσεών μας.

Εν πάση περιπτώσει, εδώ έχουμε να κάνουμε όμως με το UBook Pro. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη έκδοση του UBook που όπως και αυτό, αρχικά χρηματοδοτήθηκε μέσω crowdfunding –με τη διαφορά ότι αντί του Kickstarter προτιμήθηκε το Indiegogo. Για την ιστορία, η καμπάνια του είχε περίπου την ίδια απήχηση συγκεντρώνοντας περί τα €278.000, έναντι των έναντι των €330.000 της πρώτης.

Το Chuwi UBook Pro λοιπόν έρχεται να αποτελέσει μία εναλλακτική πρόταση του Microsoft Surface Pro. Τα όσα προσφέρει είναι σημαντικά λιγότερα όμως εξίσου χαμηλότερη είναι και η τιμή πώλησής του. Το αν αξίζει το όλο πακέτο θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1