Αρκετές φορές έχουμε βρεθεί στην κατάσταση να μην έχουμε σήμα σε ένα συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού ή να έχουμε μία συσκευή όπως έναν αποκωδικοποιητή ή μια Smart Tv στα οποία θέλουμε να παρέχουμε Internet με ασύρματη ή ενσύρματη(Ethernet) σύνδεση.

Με ευκολία ρυθμίσεων (Mesh, WPS) ακόμα και για τον αρχάριο χρήστη, η AVM έχει τη δική της πρόταση στην αγορά που είναι το FRITZ!WLAN Repeater 3000. Μετά το Review του FRITZ!Repeater 1750Ε έχουμε στα χέρια μας την νέα ναυαρχίδα της AVM, για να την δοκιμάσουμε και να δούμε πόσο καλύτερη είναι από τον προκάτοχό της.Οι δυνατότητες που κρύβει είναι πάρα πολλές όπως θα δούμε, με τη σημαντικότερη ότι πρόκειται για ένα Triple Radio Repeater. Ένα πανίσχυρο WLAN Repeater που μπορεί να τοποθετηθεί πρακτικά οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει μια παροχή ρεύματος. Στη συνέχεια του Review θα αναλύσουμε γιατί το συγκεκριμένο Repeater είναι τόσο καλό και επιπρόσθετα θα κατανοήσουμε τις διαφορές με άλλα Repeater του εμπορίου.

Η AVM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως Vdsl/Adsl Routers, Gpon Routers, Powerlines, WiFi Sticks, DECT Phones(FON), Repeaters όπως και συσκευές για Radiator Control, Power Outlets. Ιδρύθηκε το 1986, έχει έδρα το Βερολίνο και απασχολεί 660 υπαλλήλους. Τo τμήμα υποστήριξης όπως και το τμήμα κατασκευής  βρίσκονται στη Γερμανία, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύησης.

Τα χρώματα του και γενικότερα η εξωτερική του εμφάνιση το κάνουν αρκετά κομψό για να μην χαλάει την αισθητική του χώρου που θα το τοποθετήσουμε. Συνδυάζει δύο λειτουργίες σε μια συσκευή (Access Point, Repeater).

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3