Τα τελευταία χρόνια η Huawei μας έχει προσφέρει αρκετά αξιόλογα wearables. Συγκεκριμένα, η σειρά Watch Fit βρήκε εξ αρχής ένα πιστό κοινό καλύπτοντας τα «θέλω» όλων όσοι αναζητούσαν ένα προσιτό οικονομικά smart watch που θα ήταν παράλληλα ικανό να συμβαδίσει με τους ρυθμούς ζωής τους.

Με το τελευταίο χρονικά προϊόν Fit να έχει κυκλοφορήσει σχεδόν περί τα δύο χρόνια πριν, ήταν ξεκάθαρο πως η σειρά χρειαζόταν μία ανανέωση. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Watch Fit 3 το οποίο υιοθετεί φρεσκαρισμένο σχεδιασμό (χωρίς πάντως να παρεκκλίνει ιδιαίτερα από την πεπατημένη), προσφέρει μία ευρεία γκάμα λειτουργιών και επιτυγχάνει άψογη σχέση τιμής/απόδοσης. Ας το εξετάσουμε λίγο πιο επισταμένα.

Με μία πρώτη ματιά κάποιος ενδέχεται να μπερδέψει το Watch Fit 3 με κάποια λύση της Apple και συγκεκριμένα το Apple Watch SE 2ης γενιάς. Ε, θα είναι απόλυτα δικαιολογημένος αφού η Huawei «δανείστηκε» ουκ ολίγα χαρακτηριστικά από το τελευταίο, αλλάζοντας μέχρι και τον λόγο διαστάσεων του smartwatch της. Με διαστάσεις 43,2 x 36,3 x 9,9 χιλ. το Watch Fit 3 είναι σαφώς πιο τετραγωνισμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του (46 x 33,5 x 10,8 χιλ.), με τη Huawei να λαμβάνει υπ’ όψιν το feedback που πήρε από το κοινό, όντας παράλληλα και εξαιρετικά ελαφρύ (μόλις 26 γραμμάρια χωρίς το λουράκι) σε τέτοιο βαθμό που το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα ξεχάσετε πως το φοράτε.

image.jpeg.d9d34c87012cca744570a578c675df78.jpeg

Το σώμα του Watch Fit 3 είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και έρχεται σε λευκό, πράσινο, ροζ και μαύρο με λουράκι στο ίδιο χρώμα από φθοροελαστομερές, ενώ υπάρχει και δεύτερη έκδοση λευκού χρώματος (διαφορετικής ωστόσο απόχρωσης) με δερμάτινο λουράκι. Η πρώτη επιλογή είναι και η φθηνότερη με τιμή στα €159 ενώ η δεύτερη είναι κομματάκι πιο ακριβή αφού στοιχίζει €179. Στην πρόσοψη κυριαρχεί η οθόνη του, στην οποία θα αναφερθούμε παρακάτω. Πέραν της κορώνας, η οποία στη δική μας έκδοση ήταν κόκκινου χρώματος -χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι- υπάρχει ένα πλήκτρο όλο κι όλο στην ίδια πλευρά (δεξιά), ακριβώς από κάτω της. Το λουράκια αφαιρείται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στη βάση του ρολογιού που το απελευθερώνει.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2