Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων γίνεται με το πέρασμα του χρόνου ολοένα και πιο δημοφιλές.

Πρόκειται για μια αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται μεγάλοι και μικροί παίκτες, το μέγεθος της οποίας προβλέπεται να φτάσει το 2023 τα $13 δισ. με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 12%. Η αξία των δεδομένων χρηστών άλλωστε είναι σταθερά αυξανόμενη και μία κατά λάθος διαγραφή μπορεί να κοστίσει πολλά, τόσο στον ιδιώτη, όσο και σε μια μεγάλη εταιρεία.

Ίσως να περίμενε κανείς ότι οι ολοένα και πιο δημοφιλείς αυτοματοποιημένες cloud υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα μείωναν την ανάγκη χρήσης τέτοιων προγραμμάτων, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Το iSkysoft Data Recovery αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση data recovery software που διατίθεται για Windows και macOS και υπόσχεται να βρει και να επαναφέρει όλα τα δεδομένα που διαγράψατε κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά που πλέον χρειάζεστε απεγνωσμένα.

Το πακέτο του iSkysoft Data Recovery είναι αρκετά πλήρες, καθώς καλύπτει πληθώρα περιπτώσεων, από το μόνιμο άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης και το Shift+Del, μέχρι τη διαμόρφωση δίσκου (format) και τη διαγραφή ολόκληρου partition. Υποστηρίζει ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικές μονάδες δίσκου (SSD, USB sticks, εξωτερικοί δίσκοι κλπ), συστήματα που έχουν κρασάρει ή περιπτώσεις επίθεσης χάκερς (ιοί, κακόβουλο λογισμικό κ.α.). Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα που μπορεί να ανακτήσει το iSkysoft Data Recovery, περιλαμβάνονται οι περισσότεροι γνωστοί τύποι αρχείων εικόνας, ήχου, βίντεο, εγγράφων, emails και συμπίεσης.

Διαβάστε ολόκληρο το review