To MX Vertical της Logitech δεν είναι το πρώτο ποντίκι που αποφασίζει να κάνει τη δουλειά του με τρόπο διαφορετικό απ’ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ποντικιών.

Οι “εργονομικές” προτάσεις ποτέ δεν έλειπαν από την αγορά άλλωστε με πλήθος εταιρειών να έχουν αποπειραθεί κατά καιρούς να προσφέρουν κάτι εναλλακτικό, πιο βολικό και λιγότερο κουραστικό στους χρήστες. Στο Insomnia έχουμε ήδη δοκιμάσει μερικές τέτοιες προσπάθειες και όταν μια καινούρια προέρχεται από ένα όνομα σαν αυτό της Logitech, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Η Logitech αποτελεί μία απ’ αυτές τις εταιρείες, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές προτάσεις που με αφορμή το design τους έχουν τραβήξει τα βλέμματα –από το MX Ergo με την τεράστια μπάλα στα αριστερά και την πρόσθετη βάση, μέχρι τα Trackman Marble και Trackman Wheel Optical με τη χαρακτηριστική κόκκινη μπάλα κύλισης. Η περίπτωση του MX Vertical ωστόσο διαφέρει από αυτές, καθώς πρόκειται για ένα ποντίκι με κατακόρυφο προσανατολισμό που έρχεται να προσφέρει τη δική του εμπειρία για δεξιόχειρες και μόνο. 

Ξεχωριστή; Να για την Logitech γιατί μη ξεχνάμε ότι αντίστοιχης μορφής ποντίκια υπάρχουν στην αγορά εδώ και χρόνια. Εργονομική; Θα δείξει.

Διαβάστε ολόκληρο το review