Η επίθεση από την Κίνα και τους κατασκευαστές smartphone συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με πολλές εταιρείες να έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους με συσκευές που διακρίνονται για τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή τους και τώρα τελευταία για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που διαθέτουν.

Η περίπτωση της OnePlus είναι ξεχωριστή και ολίγον ομιχλώδης θα λέγαμε αφού ανήκει στην εταιρεία BBK Electronics, την ίδια εταιρεία στην οποία ανήκουν δύο σοβαροί ανταγωνιστές της, η Oppo και η Vivo.

 

Σε κάθε περίπτωση η OnePlus ξεχώρισε με την πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε στην αγορά για μια σειρά λόγων. Ο πρώτος φυσικά ήταν το ομώνυμο μοντέλο, το OnePlus One, το οποίο μπορούσε να σταθεί ισάξια δίπλα σε κορυφαία μοντέλα εταιριών όπως της Samsung και της LG, με τη διαφορά ότι τιμολογιακά στοίχιζε ακόμα και πιο κάτω από αυτές τις συσκευές. Έχοντας δώσει έμφαση στην ποιότητα των συσκευών της, κάτι που φαίνεται ακόμα και από τη συσκευασία τους, η OnePlus «έφτιαξε» το όνομα της με ένα έξυπνο (κόλπο marketing) σύστημα προσκλήσεων προκειμένου κάποιος να γίνει κάτοχος των συσκευών της.

 

 

Το OnePlus 2 πλασαρίστηκε και πάλι από την εταιρεία ως ο flagship killer, με σημαντικές βελτιώσεις όμως διάφορα προβλήματα δεν βοήθησαν την OnePlus να σημειώσει μία ακόμα σημαντική εμπορική επιτυχία. Και έτσι ερχόμαστε στον φετινό OnePlus 3, ένα μοντέλο το οποίο βάζει για τα καλά την OnePlus στο χώρο των κορυφαίων κατασκευαστών, μειώνοντας και ίσως εκμηδενίζοντας το χάσμα που τη χώριζε από αυτούς, ένα μοντέλο που αυξάνει σημαντικά τον πήχη τον προσδοκιών με τιμή €399. Ας δούμε γιατί.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/oneplus-3-review-r827[/url]']OnePlus 3 Review