Η Redmi, το sub-brand της Xiaomi, είναι γνωστό για τις value for money προτάσεις του που στην πλειοψηφία τους έρχονται με χαρακτηριστικά που θα περίμενε να βρει κανείς σε ακριβότερες συσκευές.

Το Redmi Note 12 Pro+ είναι μία τέτοια που έχοντας διατεθεί εδώ και μήνες στις αγορές ανατολικότερων χωρών, έκανε επιτέλους την εμφάνισή του και στην Ελλάδα.

Η τιμή των €499 σε συνδυασμό με την κύρια κάμερα των 200 MP συνιστούν μεν συνδυασμό που δεν περνά απαρατήρητος, όμως η αλήθεια είναι πως αν επιλέξουμε να μείνουμε σε αυτά, θα αδικήσουμε το Note 12 Pro+. Αναρωτιέστε γιατί; Πάμε να το συζητήσουμε…

Το Redmi Note 12 Pro+ είναι… μπαμπάτσικο. Στις 6,67 ίντσες, με διαστάσεις 163 x 76,03 x 7,98 χιλ. και βάρος 187 γραμμάρια, δεν είναι ακριβώς μικροκαμωμένο. Η Xiaomi όμως έδωσε βάση στον σχεδιασμό του, χρησιμοποιώντας γυαλί στην πλάτη του (οι υπόλοιπες επιφάνειες είναι από πολυκαρβονικό) και υιοθετώντας design με στρογγυλεμένες γωνίες, κάτι που προσφέρει άνετο και σταθερό κράτημα.
Στην πρόσοψη κυριαρχεί φυσικά η οθόνη, με την κάμερα selfie να υιοθετεί punch-hole στυλ.

Στα δεξιά έχουμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου και ενεργοποίησης με ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος (η συσκευή ξεκλειδώνει και με αναγνώριση προσώπου), ενώ στην επάνω και την κάτω πλευρά υπάρχουν διπλά ηχεία (μια χαρά ποιότητα ήχου φτάνει να μην έχετε τίποτα παράλογες απαιτήσεις). Στην επάνω όψη της συσκευής σας περιμένει μάλιστα και μία ακόμα έκπληξη: θύρα 3,5 χιλ. για ακουστικά!

Διαβάστε ολόκληρο το review