Σε ό,τι αφορά τα ασύρματα ακουστικά ψείρες, η πρώτη σκέψη όλων πάει στα μοντέλα που λανσάρουν κατά καιρούς οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphone συν η Sony.

Στην αγορά ωστόσο διατίθενται αρκετές αξιόλογες λύσεις για κάθε γούστο, κριτήριο και βαλάντιο. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκουν τα TrueConnect 2 της RHA που έρχονται να αντικαταστήσουν τα έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ καλά πρώτα TrueConnect. Οι Σκωτσέζοι μπορεί να μην είναι ονομαστοί για τις εταιρείες ήχου τους, όμως αν μη τι άλλο η Reid & Heath Audio ή εν συντομία RHA έχει αποδείξει επανειλημμένως τις ικανότητές της. Τι έχουν να προσφέρουν όμως τα TrueConnect 2;

Από πλευράς design τα TrueConnect 2 διαφοροποιούνται από τα περισσότερα ακουστικά της αγοράς και δεν θυμίζουν AirPods όπως συμβαίνει πολλές φορές. Σε μαύρο και σκούρο μπλε χρώμα (αμφότερα πανέμορφα) και με ματ υφή, δε διαφέρουν ιδιαίτερα από τους προκατόχους τους. Υιοθετούν σχεδιασμό τύπου stem, διαθέτοντας δηλαδή ένα μακρόστενο ρύγχος ακριβώς κάτω από το ακουστικό και δείχνουν θα τολμήσουμε να πούμε πολύ μοντέρνα. Η δε εφαρμογή τους στο αυτί γίνεται με ακροφύσια σιλικόνης. Η ύπαρξη επτά ζευγαριών διαφορετικών μεγεθών στη συσκευασία και μάλιστα σε μεταλλική θήκη ήταν αν μη τι άλλο μία ευχάριστη έκπληξη.

Τα TrueConnect 2 δε διαθέτουν φυσικά πλήκτρα. Αντιθέτως στηρίζονται σε πλήκτρα αφής, κάτι που εν μέρει παίζει τον ρόλο του στην προστασία από νερό και σκόνη που προσφέρουν. Έχουν αξιολογηθεί με το πρότυπο IP55, κάτι που σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσετε άφοβα στη βροχή, στην πισίνα ή όταν τα χέρια σας δε θα ‘ναι πολύ καθαρά.

Διαβάστε ολόκληρο το review