Η νέα σειρά tablet της Samsung αποτελείται από τρεις συσκευές, με το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra να είναι το κορυφαίο μοντέλο σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει μια ικανή κι αξιόπιστη λύση σε μια αγορά που έχει πάρα πολλές επιλογές, εξαιρετικά λίγες όμως στο επίπεδο που «παίζει» το S8 Ultra. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συμπερίληψη του νέου S Pen στη συσκευασία, όπως ακριβώς συμβαίνει σε ολόκληρη τη σειρά Galaxy Tab S8. Έχοντας το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra στα χέρια μας, το χρησιμοποιήσαμε για ένα διάστημα και παρακάτω αποτυπώνουμε τις εντυπώσεις μας από αυτό. 

Η σειρά Galaxy Tab S ανέκαθεν ήταν premium κι αυτό επιβεβαιώνεται γρήγορα με το Tab S8 Ultra, το σώμα του οποίου είναι κατασκευασμένο από “Armour Aluminum” όπως το ονομάζει η εταιρεία. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο κράμα αλουμινίου, το οποίο είναι απαλό στην υφή αλλά δεν γλιστράει από τα χέρια. Ζυγίζει 729 γραμμάρια και είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο tablet, ανάλογο φυσικά και της τεράστιας οθόνης που ενσωματώνει, χωρίς να είναι εύκολη η μακροχρόνια χρήση του όσο είστε όρθιοι.

Η πλάτη της συσκευής είναι καθαρή με δύο εξαιρέσεις: ένα μικρό λογότυπο της εταιρείας, αλλά κυρίως, μια μεγάλη μαύρη λωρίδα που ξεκινάει από το σημείο της κάμερας και εκτείνεται μέχρι μετά τη μέση του σώματος. Μέσα σε αυτή τη λωρίδα εφάπτεται μαγνητικά το S Pen και παράλληλα φορτίζει ασύρματα, οπότε όχι μόνο αποθηκεύεται αλλά μένει πάντοτε φορτισμένο όταν δεν είναι σε χρήση.

spacer.png

Οι πλευρές του tablet είναι ίσιες, με τις γωνίες της συσκευής να είναι στρογγυλεμένες. Στις δύο μικρότερες πλευρές θα βρούμε από ένα ηχείο, με μία από αυτές να έχει επίσης τη θύρα USB-C και την άλλη να περιλαμβάνει τα πλήκτρα ρύθμισης έντασης και το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής (όπου επίσης ενσωματώνεται αισθητήρας ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος), όπως και την υποδοχή καρτών microSD. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα πεντακάθαρο design που δεν περιπλέκει τα πράγματα. Η συσκευή προσφέρεται σε τρία χρώματα: Graphite, Silver και Pink Gold.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1