Με το Samsung Galaxy Watch6 Classic, η Samsung επιχειρεί να φέρει ένα πολυαγαπημένο design στο προσκήνιο, κάτι που τραβάει περισσότερο το βλέμμα από κάθε άλλη αναβάθμιση που φιλοξενείται μέσα στο ρολόι.

Το smartwatch της Samsung έφτασε… στον καρπό μας και περιγράφουμε την εμπειρία μας μαζί του.

Όπως πάντα, ξεκινάμε από έξω προς τα μέσα. Το Watch6 Classic υιοθετεί ένα σχεδιασμό που έμεινε εκτός για μια χρονιά, οι φίλοι της σειράς δεν εκτίμησαν την κίνηση και πλέον, κάνει θριαμβευτική επιστροφή. Ο λόγος για την περιστρεφόμενη, φυσική στεφάνη που αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στην απλή σειρά Watch6 και το Watch6 Classic.

Με κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, η αντοχή είναι δεδομένη, αν και το περυσινό υλικό ήταν τιτάνιο και η επιστροφή σε ατσάλι μάς πηγαίνει δύο γενιές πίσω. Το γυαλί είναι επενδυμένο με ζαφείρι, οπότε παραμένει πολύ ανθεκτικό ενάντια σε γρατζουνιές και γενικότερες κακουχίες.

Οι δύο εκδόσεις, 43mm και 47mm, είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από των προηγούμενων ετών και κάνουν την οθόνη να φτάνει στο εντυπωσιακό νούμερο της 1.5”, ενάντια στις 1.4” που έως τώρα ήταν το μέγιστο για ένα smartwatch της Samsung. Παρόλα αυτά, σε έναν μεσαίου μεγέθους καρπό, το ρολόι των 47mm δεν μοιάζει τεράστιο ούτε είναι βαρύ, φτάνοντας τα 49 γραμμάρια (μόλις 3 γραμμάρια επάνω από πέρυσι, παρά την αύξηση μεγέθους). 

image.jpeg.9b5cfe6cfd71dd303618e1ef46b2a6d4.jpeg

Στη δεξιά πλευρά βρίσκονται δύο πλήκτρα χειρισμού κι ανάμεσα ένα μικρόφωνο, ενώ το ηχείο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα, με μεταλλικό περίβλημα και παρεχόμενο λουράκι από οικολογικό δέρμα. Αν κάποιος θέλει να αλλάξει λουράκι, η διαδικασία είναι πανεύκολη και χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα – πρακτικά, είναι κουμπωτά. Οπότε, το ίδιο ρολόι μπορεί να χρησιμοποιείται για άθληση, καθημερινή βόλτα κι επίσημη έξοδο, με μια απλή αλλαγή λίγων δευτερολέπτων.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2