Τα Sony WF-1000XM3 αποτελούν τον πολυαναμενόμενο διάδοχο των WF-1000X.

Τα τελευταία ήταν ένα από τα καλύτερα ζευγάρια στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών-ψειρών πριν από περίπου μία διετία, όταν και κυκλοφόρησαν. Βέβαια από εκείνη την εποχή μέχρι και σήμερα, η πρόοδος που έχει σημειωθεί στα εν λόγω προϊόντα είναι αλματώδης, κάτι που σημαίνει ότι τα περιθώρια εξέλιξης ήταν αναπόφευκτα μεγάλα, ακόμα κι όταν η βάση ήταν ένα τόσο αξιόλογο σετ ακουστικών.

Στην περίπτωση των WF-1000XM3 βέβαια ήταν και κάτι άλλο. Από την κυκλοφορία των WF-1000X μέχρι και σήμερα, βλέπετε, η Sony έχει διαθέσει εν τω μεταξύ στην αγορά τα WH-1000XM3, ένα ακόμα εξαιρετικό σετ ακουστικών που βέβαια ανήκει στην over ear κατηγορία. WF-1000XM3 και WH-1000XM3 μοιράζονται ορισμένα στοιχεία, γεγονός που εξηγεί σε έναν βαθμό τις εκπληκτικές επιδόσεις και την κορυφαία αίσθηση των πρώτων. Πάμε όμως να δούμε τα πράγματα αναλυτικά.

Η νέα γενιά ακουστικών-ψειρών –ή earbuds, αν προτιμάτε- δίνει έμφαση στη φορητότητα, παρουσιάζοντάς μας διαρκώς λύσεις ολοένα και μικρότερες σε διαστάσεις. Στην περίπτωση των WF-1000XM3 τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι αφού η Sony προτίμησε σχεδιασμό κομψό και βολικό μεν που όμως δε συγκαταλέγεται στα μικρότερα σε μέγεθος μοντέλα που έχουμε δει στην κατηγορία.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1