Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, η Sony παρουσίασε τα νέα της ασύρματα ακουστικά WH-1000XM3.

Έρχονται να διαδεχθούν τα άκρως επιτυχημένα WH-1000XM2 και να συναγωνιστούν με άλλες, high-end προτάσεις στην ίδια κατηγορία όπως τα Bose QuietComfort 35 II, έχοντας ως όπλο την εξαιρετικά αποτελεσματική εξουδετέρωση κάθε εξωτερικού θορύβου.

Πραγματοποιούν όμως τα όσα υπόσχονται; Πόσο άνετα είναι και τι λένε από ποιότητα ήχου; Τι παραπάνω προσφέρουν σε σχέση με τους προκατόχους τους και γιατί να τα εμπιστευτεί κανείς; Πάμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά ένα προς ένα… 

Το design των XM3 είναι εξαιρετικό. Στηρίζεται φυσικά στο άκρως βολικό και επιτυχημένο καλούπι των XM2 –και γιατί να μην το κάνει, αφού πρόκειται για δοκιμασμένη λύση; Ο τύπος των XM3 είναι over ear (πρόκειται δηλαδή για ‘κείνα τα ακουστικά που “αγκαλιάζουν" το αυτί, περικλείοντάς το) και ως προς αυτό είναι ξεκάθαρα: το μέγεθός τους είναι μεγάλο, μεγαλύτερο απ’ αυτό των XM2, προκειμένου να χωρά με άνεση ακόμα και μεγαλύτερου μεγέθους αυτιά, χωρίς να τα πιέζει ή να τα πατικώνει.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1