Η vivo ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στη χώρα μας με την κυκλοφορία του vivo X90 Pro, τον διάδοχο της περυσινής ναυαρχίδας της εταιρείας που δημιούργησε αίσθηση και έθεσε υψηλά στάνταρ για τα κορυφαία smartphone της εταιρείας.

Για άλλη μια φορά, δίνεται μεγάλη έμφαση στη φωτογραφία και το βίντεο, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μένουν πίσω. Η νέα συσκευή έφτασε στα χέρια μας, περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί της και καταγράφουμε την εμπειρία μας στο κείμενο που ακολουθεί.

Από το μαύρο κουτί του κινητού ξεπροβάλλει η τεράστια συσκευή, διαστάσεων 164.07x74.53x9.34mm και βάρους 214.8g, δηλαδή δεν «λυπάται» τίποτα σε μέγεθος και βάρος. Το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς είναι η πλάτη, η οποία όχι μόνο φιλοξενεί τις κάμερες σε ένα μεγάλο κυκλικό εξόγκωμα, αλλά φέρει επένδυση από μαύρο vegan δέρμα. Στην όψη, θυμίζει τα υλικά μιας DSLR και με τόσο μεγάλες κάμερες, θα μπορούσε κανείς να πει πως πρόκειται για DSLR που μετατράπηκε σε κινητό.

Οριζόντια στην πλάτη, σπάζοντας στα δύο το δέρμα, βρίσκεται μια μεταλλική λωρίδα όπου αναγράφεται το σλόγκαν “Xtreme imagination” και λίγο παρακάτω, ανάγλυφο πάνω στο δέρμα βρίσκεται το λογότυπο της εταιρείας. Άλλο ένα κομμάτι κειμένου βρίσκεται στην επάνω πλευρά της συσκευής, όπου αναγράφεται το “professional photography”. Η πρώτη εντύπωση είναι μικτή, γιατί από τη μία η όψη με το δέρμα είναι πανέμορφη, από την άλλη τα δύο αυτά σλόγκαν είναι παντελώς περιττά για μια ναυαρχίδα. Διαφοροποιούν τη συσκευή, αλλά για τους λάθος λόγους.

image.jpeg.de0d01e2ce6d4fec5f729781284afe56.jpeg

Παρόλα αυτά, το δέρμα είναι μια άψογη επιλογή, προσφέροντας διαφορετική όψη από τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως, πολύ σταθερό κράτημα. Επιτέλους, ένα κινητό τέτοιου επιπέδου που δεν έχει γυαλί και δεν γλιστράει από το χέρι. Πιο εύκολα θα αφήναμε το vivo X90 Pro χωρίς θήκη παρά οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα της αγοράς. Επίσης , φέρει πιστοποίηση IP68, οπότε προστατεύεται από νερό και σκόνη.
Κατά τα άλλα, το design είναι πολύ καθαρό, έχοντας κάτω μια θύρα USB-C, ένα ηχείο και την θύρα κάρτας SIM, ενώ δεξιά βρίσκονται τα πλήκτρα ρύθμισης έντασης και ενεργοποίησης. Οι υπόλοιπες πλευρές δεν έχουν κάτι, πέρα από τα μικρόφωνα της επάνω πλευράς. Να σημειωθεί πως ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν βρίσκεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης, όπως συνηθίζεται πλέον, αλλά κάτω από την οθόνη.

Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση

 

  • Like 1