Τα προγράμματα μετατροπής αρχείων πολυμέσων, ανήκαν διαχρονικά σε αυτά που πάντα είχαν μία θέση σε κάθε σύστημα. Παλαιότερα, οι χρήστες είχαν να αντιμετωπίσουν την αδυναμία των συσκευών τους να αναγνωρίσουν και να τρέξουν αρχεία συγκεκριμένων τύπων.

Τελευταίως όμως, παρ’ ότι το εν λόγω πρόβλημα έχει περιοριστεί, έχουν προκύψει άλλα φαινόμενα όπως η μειωμένη απόδοση και η έλλειψη μονάδας οπτικού δίσκου –ω ναι!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν λοιπόν, η ανάγκη για ένα πρόγραμμα ικανό να συνεργαστεί με κάθε δημοφιλή τύπο αρχείου πολυμέσων θα παραμένει επιτακτική. Το WinX HD Video Converter Deluxe ανήκει στην εν λόγω κατηγορία και με όπλα την ευελιξία, την ευχρηστία και την ταχύτητά του, έρχεται να διεκδικήσει την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Το αν την αξίζει ή όχι θα το δούμε ευθύς αμέσως.

Το WinX HD Video Converter Deluxe κάνει πραγματικότητα αυτό που υπόσχεται στον τίτλο του: μετατρέπει αρχεία πολυμέσων με ιδιαίτερη έμφαση στη μετατροπή από MKV σε MP4. Όχι πως οι συγκεκριμένοι είναι οι μόνοι τύποι που ξέρει να διαβάζει αφού είναι σε θέση να μετατρέπει 4K βίντεο από οποιαδήποτε μορφή (MKV, HEVC, H.265, M2TS) σε MP4, MOV, AVI, MKV, H.264, HEVC, WMV, MP3 και περισσότερα από 200 ακόμα φορμά.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1