Το Mi A2 της Xiaomi έρχεται να διαδεχθεί το περυσινό Mi A1 και να γίνει η νεότερη συσκευή της –τέταρτης στον κόσμο- κινέζικης εταιρείας που κυκλοφορεί στο πλαίσιο του προγράμματος Android One. 

Το τελευταίο μάλιστα, αποκτά ακόμα περισσότερη βαρύτητα, μετά την παραδοχή της Xiaomi για την εμφάνιση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις των smartphones της.

Για όσους δε γνωρίζουν σχετικά, το Android One αποτελεί μια πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με επιλεγμένους κατασκευαστές smartphones για συσκευές που τρέχουν “καθαρή” έκδοση του Android, χωρίς bloatware και λοιπές συνοδευτικές εφαρμογές/UI δηλαδή. Σε αντάλλαγμα, η Google εγγυάται πλήρη υποστήριξη μέσω updates.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ στο οποίο οι φαν της Xiaomi είναι πλέον συνηθισμένοι. Η προσέγγιση που ακολουθήθηκε στο Mi A1 δε διέφερε, έστω κι αν τα updates που κυκλοφόρησαν γι’ αυτό δε βελτίωσαν την εμπειρία χρήσης της συσκευής –τουναντίον, υπέφεραν από αναρίθμητα και πάσης φύσεως προβλήματα που μάλλον τη χειροτέρεψαν.

Τι έχει να μας πει όμως το Mi A2; Τι κάνει καλύτερα από τον προκάτοχό του και τι χειρότερα; Σε ποιους απευθύνεται και κατά πόσο αξίζει η αγορά του;

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1