Το νέο Mi A3 έρχεται να επιβεβαιώσει τη γόνιμη συνεργασία της Google με την Xiaomi όλα αυτά τα χρόνια στο πρόγραμμα Android One, και βασιζόμενο στην ίδια πετυχημένη συνταγή να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του, Mi A1 και Mi A2 (με το τελευταίο κυκλοφόρησε και το Mi A2 Lite). 

Η νέα Android One συσκευή της Xiaomi συνδυάζει τη λιτότητα με την πραγματική ουσία και την σβελτάδα της «καθαρής» έκδοσης του Android της Google («pure», «stock» ή «vanilla», όπως θέλετε πείτε το) προβάλλοντας ως πρόσθετο πλεονέκτημα το υψηλό επίπεδο του εξοπλισμού του, που περιλαμβάνει μία οθόνη 6,01 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, τριπλή κύρια κάμερα με αισθητήρα 48 Megapixels, εμπρόσθια κάμερα 32 Megapixels, μπαταρία 4030mAh με γρήγορη φόρτιση 18W και το Qualcomm Snapdragon 665 SoC (με οκταπύρηνο επεξεργαστή). Και όλα τα παραπάνω σε ένα ποιοτικό προϊόν με όμορφη εμφάνιση που στοιχίζει €279 στη χώρα μας. 

Το νέο Mi A3 έρχεται με μία μεγάλη οθόνη 6,01 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED. Ενδεχομένως σε αυτές τις διαστάσεις, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αφού υπάρχει αρκετός… χώρος μεταξύ της οθόνης και του μπλε, μεταλλικού πλαισίου της συσκευής– θα λέγαμε ότι ειδικά το «πηγούνι» που σχηματίζεται στο κάτω μέρος θα μπορούσε να είναι αρκετά μικρότερο. Η ελαφρώς «κυρτή» στις άκρες προστασία της οθόνης πάντως, που είναι τύπου Gorilla Glass 5, δημιουργεί την «ψευδαίσθηση» ότι τα περιθώρια (bezels) είναι μικρότερα. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2