Ίσως δεν γνωρίζατε ότι η Xiaomi βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές wearables τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος είναι η σειρά Mi Band, ένα smartband το οποίο η κινεζική εταιρεία εξελίσσει με κάθε νέα έκδοση, έχοντας κοινή συνισταμένη την πολύ χαμηλή τιμή αλλά και τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει.

Το Mi Band 4 είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά τον κόσμο – εμάς μας το διέθεσε το GearVita- και αποτελεί την 5η γενιά της σειράς Mi Band αφού για όσους δεν θυμάστε, υπάρχει και η εμβόλιμη κυκλοφορία του Mi Band 1S. 

Όπως και τα προηγούμενα Mi Band, έτσι και η νέα δημιουργία της Xiaomi δεν εντυπωσιάζει στον τομέα του σχεδιασμού ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί απλά τυπικός. Διατηρείται το μακρύ σχήμα της συσκευής το οποίο ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει σχετικά εύκολα στο λουράκι αλλά και να το αφαιρέσει προκειμένου να γίνει η φόρτιση. Αυτό φτιαγμένο από σιλικόνη, «κλειδώνει» πάνω στο χέρι σας πολύ εύκολα αν και κατά τη γυμναστική, δεν μας βόλεψε πολύ. Οι φίλοι της σειράς γνωρίζουν καλά ότι υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές προτάσεις για λουράκια, κάτι που σιγά σιγά ξεκινά να ισχύει και για το Mi Band 4. 

Με συνολικό βάρος 22 γραμμάρια, είναι κατανοητό ότι στην ουσία είναι σαν να μη το φοράμε κατά την άσκηση ή κατά την καθημερινή μας δραστηριότητα. Παραμένει πάντα αδιάβροχο (5ATM) αν και μιλάμε για χρήση σε πισίνα και όχι στη θάλασσα. 

Διαβάστε ολόκληρο το review