Η εταιρεία Rdio υπέβαλε αίτηση πτώχευσης, ωστόσο λίγο πριν την κατάρρευση, η Pandora ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει βασικά περιουσιακά στοιχεία της Rdio έναντι $75 εκατομμυρίων σε μετρητά.

Ποια είναι τα βασικά περιουσιακά στοιχεία; Η τεχνολογία της Rdio και όλο το προσωπικό, που θα ενσωματωθεί στην Pandora καθώς η υπηρεσία της πρώτης θα κλείσει σε όλες τις αγορές, μετά την εθελοντική αίτηση της στο Δικαστήριο Πτωχεύσεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Βόρειας Περιφέρειας της Καλιφόρνια για υπαγωγή στο Άρθρο 11 του Αμερικάνικου πτωχευτικού κώδικα και για την προστασία των περιουσιακών της στοιχείων από τους πιστωτές.

 

Η εταιρεία Pandora πάντως ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να εξαγοράσει την επιχείρηση της Rdio, παρά μόνο την τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία καθώς και το ταλέντο, για να επιταχύνει την δική της επιχειρησιακή στρατηγική.

 

Η Rdio σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog της υπηρεσίας καθησύχασε τους πελάτες της ότι θα συνεχίσει την λειτουργία της για την ώρα και μέχρι να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

 

Link.png Site: GSMArena