Η εφαρμογή του Spotify ενσωματώνει πλέον τη νέα λειτουργία Concerts, η οποία ενημερώνει τον χρήστη εάν κάποιος από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες ανακοινώσει κάποιο live event κοντά στην τοποθεσία του.

Επίσης, η συγκεκριμένη λειτουργία βοηθάει τους καλλιτέχνες να γνωστοποιήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα την ημερομηνία και την τοποθεσία της επόμενης συναυλίας τους.

 

Η λειτουργία Concerts εντοπίζεται στην καρτέλα Browse της mobile εφαρμογής του Spotify και παρουσιάζει μια λίστα με κοντινές συναυλίες, η οποία δημιουργείται με βάση τις μουσικές προτιμήσεις του χρήστη, όπως συμβαίνει άλλωστε και με το Discover Weekly.

 

Το Concerts προτείνει συναυλίες που θα ικανοποιήσουν πιθανότατα τον χρήστη καθώς και συναυλίες καλλιτεχνών που είναι παρόμοιοι με τις τρέχουσες μουσικές επιλογές του. Φυσικά, καθώς αλλάζουν οι προτιμήσεις του χρήστη, μεταβάλλονται ανάλογα και οι προτάσεις συναυλιών που παρέχει το Spotify.

 

Ακόμη, σε περίπτωση που ο χρήστης ταξιδέψει σε μια χώρα του εξωτερικού, μπορεί να αλλάξει την τοποθεσία του μέσα στην εφαρμογή, ώστε να λάβει προτάσεις συναυλιών για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μάλιστα, το Spotify συνεργάζεται με το Songkick ώστε να μπορεί ο χρήστης να κλείσει εισιτήρια για μια συναυλία εύκολα και γρήγορα.

 

Η λειτουργία Concerts είναι άμεσα διαθέσιμη για χρήστες συσκευών iOS και Android.

 

Link.png Site: SpotifyNews