Τα έξυπνα ψυγεία της αγοράς διακρίνονται εκτός από τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχουν, και για την πολύ ακριβή τους τιμή.

Η FridgeCam θέλει να φέρει σε όλα τα ψυγεία της αγοράς, μία από τις έξυπνες δυνατότητες πολύ πιο ακριβών μοντέλων, αυτή της δυνατότητα λήψης φωτογραφιών του εσωτερικού του ψυγείου. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS και Android, ο κάτοχος της FridgeCam μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε, τα περιεχόμενα του ψυγείου του, χωρίς να αναρωτιέται αν έχει κάποιο τρόφιμο ή όχι. Η κάμερα έχει στρογγυλό σχήμα και τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας του ψυγείου υποστηρίζοντας ευρυγώνιες λήψεις, ενώ η λήψη φωτογραφίας γίνεται αυτόματα κάθε φορά που κλείνετε την πόρτα του ψυγείου.

 

Όμως οι δυνατότητες της FridgeCam δε σταματούν εκεί αφού μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να δηλώνουμε τα τρόφιμα που έχουμε στο ψυγείο μας με "σκανάρισμα" του barcode που περιέχουν, με την εφαρμογή να μας ενημερώνει αυτόματα όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους προκειμένου να τα αντικαταστήσουμε. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργείται αυτόματα η λίστα με τα ψώνια μας και να έχουμε πρόσβαση σ' αυτή από οπουδήποτε και φυσικά από το σούπερ μάρκετ.

 

P1090352.jpg

 

Η αυτονομία της FridgeCam κυμαίνεται σύμφωνα με την εταιρεία περίπου στους 6 μήνες ενώ όπως ανακοίωσε στη CES, αναμένεται στην αγορά τον Μάρτιο με τιμή €129.