Μία, από ότι φαίνεται, ήταν η βασική πρόκληση για την γνωστή εταιρεία Bang & Olufsen, μετά την παρουσίαση του φορητού ηχείου BeoPlay A1 πέρυσι: να λανσάρει ένα ακόμη μικρότερου μεγέθους φορητό ηχείο, που να έχει παραπλήσια ή και υψηλότερη απόδοση.

Το νέο BeoPlay P2 χωράει στην παλάμη ενός χεριού, και μοιάζει περισσότερο με μία θήκη για… ακουστικά, παρά για κάποιο φορητό ηχείο. Όπως και το BeoPlay A1, έτσι και το BeoPlay P2, ενσωματώνει τεχνολογία που “εκπέμπει” τον ήχο κατά 360⁰. Η τεχνολογία μάλιστα έρχεται βελτιωμένη με την μορφή ενός καλύτερου mid-woofer από εκείνο που διέθετε το περσινό μοντέλο. Το tweeter ωστόσο των 0,75-ινστών είναι όμοιο ανάμεσα στα BeoPlay A1 και BeoPlay P2.

 

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το φορητό ηχείο της Bang & Olufsen δεν διαθέτει φυσικά πλήκτρα, και πως όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται μέσω του BeoPlay app.

 

Αν πάντως προτιμάτε να μην βγάζετε το κινητό κάθε λίγη ώρα για να αλλάζετε μουσικό κομμάτι ή να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου, τότε θα βρείτε ιδιαίτερα βολικό το ευαίσθητο στην αφή αλουμινένιο “κέλυφος” του ηχείου. Με ένα double tap ή με ένα κούνημα, εκτελούνται ενέργειες όπως play, pause και skip ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τον αγαπημένο σας προσωπικό βοηθό από το κινητό σας για να αλλάζετε μουσικά προφίλ κ.ά. Το νέο Bang & Olufsen BeoPlay P2 είναι διαθέσιμο με $169 (το BeoPlay A1 στοιχίζει $249).

 

Link.png Site: Engadget