Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανω μερά, y not,magas live δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα Αλλλα βλεπω οι εκει πανε οι ντοπιοι.δεν μενω εκει:P

Η χωρα ειναι κοντα απο το αεροδρομιο.τα ταξι ειναι ακριβα αν βρεις ανοιχτο rent a car παζαρεψε και παρτο.. ρωτα απευθειας στο ξενοδοχειο που θα μεινεις τι ειναι ανοιχτο:P

Αν πας για δουλεια οκ αλλιως δεν εχει νοημα..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

ειχα παει χειμωνα για δουλεια δυο ημερες εκει και παροτι ειχα παει με αμαξι το ενα βραδυ εψαχνα να βρω τι ειναι ανοιχτο για να φαω.κατα τα αλλα μου θυμιζε τοπιο που εχει πεσει βομβα και εχει εκκενωθει.ετσι το ειδα εγω τουλαχιστον που δεν ειχα ξαναπαει.

Δημοσ.

Γεια σας!  :-)

Συζητάμε με την παρέα μου να πάμε στο μπάνσκο για πρώτη φορά και έχω περιέργεια πόσα λεφτά περίπου θα χρειαστούμε ο καθένας για ένα 3ήμερο (εκτός μεταφοράς και διαμονής) για σκι, φαγητό κλπ.

Επίσης μου λείπει εξοπλισμός ( ισοθερμικά, γάντια, κασκόλ, σκούφος κλπ.) Έχω ακούσει οτι είναι καλύτερα να τα αγοράσω απο 'κει δεδομένου οτι έχουν καλύτερες τιμές. 

Όποιος έχει πάει ή ξέρει οτιδήποτε ας ενημερώσει.. B)

Δημοσ.

Απλοί φοιτητές είμαστε ξέρω 'γω, δεν μας τρέχουν από τις τσέπες, Όσοι μπορούνε καλώς. Ας πάνε. Ευτυχώς δεν είμαστε από τους τύπους που επιδυκνείονται. Αν και να τα είχα δεν είμαι τόσο πορωμένη για να τρέχω από δω κι από κει. Θεσσαλονίκη μένουμε οπότε καλή και φθηνή λύση για μια εκδρομούλα. Φιλικά πάντα  :-D .

για θεσσαλονικη πρωτη φαση...

με λεοφωρειο νομιζω θα σας βγει τσαμπα...

καλος φιλος πηγε απο αθηνα μπανσκο με λεοφωρειο και ξεναγο...οποτε ρωτηστε σε ταξιδιωτικα γραφεια

Δημοσ.

Όσες φορές πάω για ένα τριήμερο θέλω 200-220 ευρώ. Περιλαμβάνει βενζίνη, διαμονή, ski pass και τα φαγητά μου. Εξοπλισμό έχω οπότε δε νοικιάζω κάτι.

Τα βασικά ίσως τα βρεις λίγο πιο φθηνά. Πχ το 2013 είχα πάρει το πρώτο μου παντελόνι σκι από εκεί στα 40€

• Like 2
Δημοσ.

για θεσσαλονικη πρωτη φαση...

με λεοφωρειο νομιζω θα σας βγει τσαμπα...

καλος φιλος πηγε απο αθηνα μπανσκο με λεοφωρειο και ξεναγο...οποτε ρωτηστε σε ταξιδιωτικα γραφεια

Με το 18-24 θα πάμε οπότε είμαστε καλυμμένοι από μεταφορά και ξενοδοχείο..το λέω και πάνω

Τιμές από ενοίκιαση εξοπλισμού, λιφτ κλπ.

Όσες φορές πάω για ένα τριήμερο θέλω 200-220 ευρώ. Περιλαμβάνει βενζίνη, διαμονή, ski pass και τα φαγητά μου. Εξοπλισμό έχω οπότε δε νοικιάζω κάτι.

Τα βασικά ίσως τα βρεις λίγο πιο φθηνά. Πχ το 2013 είχα πάρει το πρώτο μου παντελόνι σκι από εκεί στα 40€

Καλώς. Ευχαριστώωω  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Με το 18-24 θα πάμε οπότε είμαστε καλυμμένοι από μεταφορά και ξενοδοχείο..το λέω και πάνω

Τιμές από ενοίκιαση εξοπλισμού, λιφτ κλπ.

Δες και το exit travel

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά σoρυ κιόλας ειλικρινής απορία: ντόπιους μυκονιάτες και υπαλλήλους υπηρεσιών, δασκάλους κλπ δεν έχει στη Μύκονο τον χειμώνα; Εγω πχ έχω γνωστό που πέρυσι ήταν δάσκαλος εκεί. Όλοι αυτοί πώς την παλεύουν όλο το χειμώνα; κάπου πρέπει να βγαίνουν.

Απλά δεν την παλεύουν. 10.000 μόνιμους κατοίκους έχει όλους κι όλους, δεν ξέρω κιόλας πόσοι από αυτούς πάνε αλλού το χειμώνα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, απλα προσεχε λιγο με τα ποτα γιατι δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν. Φιλος μου με 2 ποτα ετρεχε νοσοκομείο πριν κανενα μηνα, γι' αυτο μεχρι να δεις τι παιζει απο ποιοτητα παρ'το με το μαλακο.

Δημοσ.

Νομιζω κανενα 30ρι κανει η καρτα και κανενα 15ρι η ενοικιαση. Επειδη ειναι Βουλγαρια δεν σημαινει οτι ειναι και τοσο για φτωχομπινεδες, αυστριακοι εχουν την διαχειριση και λογω των καλων υπηρεσιων και υποδομων υπάρχει και το αντίστοιχο τιμημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ενα 2ημερο και αυτο σκαρτο θα κάτσουμε επειδή όπως είπε και ο φιλος βρήκαμε πολύ φθηνα εισητηρια με την ryanair, δεν θα πάμε για μόνιμα.Ενα μαγαζί για φαι και ενα για καφέ ψάχνουμε :) 

Aν και έτσι οπως τα περιγράφετε φοβάμαι για την επιβίωση μας πλέον σε εναν τόσο έρημο τοπο...

Τα ταξί απ το αεροδρόμιο έχουν στάνταρ ταρίφα?

Επίσης απ τη χωρα για το ξενοδοχείο είναι περίπου 1χλμ, πας με τα πόδια η θα μας σκοτώσουν/κλέψουν στη διαδρομή?

Δημοσ.

θα το δεις απο μονος σου αυτα που σου λενε/με, κρανιου τόπος...

απο εκει και περα, θα σου προτεινα και εγω αμαξι... το ταξι απο το αεροδρομιο στη χώρα μπορει να ισοδυναμεί με ενοικίαση αυτοκινητου για 1 μερα..

Το 1 χλμ ισως περπατιεται, εξαρταται και απο τον καιρό, απο εγκληματικότητα δε ξερω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...