haris013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καπως ετσι ssns.... κοιταξτε,νταξει,τα χαρακτηρηστικα δεν μπορεις να πεις οτι δεν λενε κ τιποτα..δεν μιλαω καθολου με υφακι η ειρωνια..καθαρα σε φαση κουβεντας το λεω.. μη ξεχναμε οτι η 590 ειναι 2 580 υποχρονισμενες..κ απο πλευρας δυναμης η 580 σε quad κατασταση ειναι 132 fps στο valley με σκορ 5531,1900 points δηλαδη απο το παγκοσμιο η 30 fps. ειναι απο τα καλα γερικα σκυλια δηλαδη..χαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχ!!!!!!! απο κει κ περα,οι φετινοι μου στοχοι για το valley συγκεκριμενα ειναι σιγουρα 5000+ το ποσο πιο πανω,θα δειξει..το καλοκαιρι εκανα 4850 εν μεσω καυσωνα με μολις 90hz πανω..κ σε συνδιασμο με την υποδομη που εκανα απο πλευρας ψυξης με ενα τεραστιο ψυγειο απο air condition αυτοκινητου κ εναν τραγικο ανεμηστηρα σε στεγασμενο πλεον χωρο εξω απ'το σπιτι για προστασια απο βροχη κλπ...θα γινει παρτυ...χαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!! φαντασου οτι αυτη η υποδομη ψυχει πολυ ανετα ακομα κ σε καυσωνα 1,2-3kw..κατι που οπως ξερεις φανταζομαι ειναι παρα πολυ δυσκολο.. περασε απο πολλες φασεις-αλαγες-πειραματισμους αυτο το μηχανημα με πολυ μερακι αλλα κ πολυ κοπο....καποια απο τα παιδια εδω την ξερουν αρκετα καλα τη διαδρομη του anyway παιδες,ξερω οτι σας ζαλισα αλλα ειπα να βγαλω το αχτι μου τοσο καιρο που εχω να γραψω!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!! αναμένουμε αποτελέσματα bro 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπαινει χειμωνας, οποτε λογικα συντομα θα πιασουν δουλεια τα κοντερ.. 2
karmen1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα ακόμα απο εμένα για όσους δε το είδαν. Corsair Obsidian 750D 10
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπη εχεις κανει project ή παρουσιαση με 600Τ Silver-ατο εκτός από τα κλασσικά black/white? Μηπως να στο στειλω να κανεις καινουργια πειραματα στο εργαστηριο σου? :D Κανονικα θα πρεπε να σου απαγορευσουν να ανεβασεις pics, γιατι τρεχουν τα σαλια σε μας τους "νιουφιδες".. 2
NissanFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 η πορεια του pc μου...απο Tt v4 σε haf 932 advanced custom nvidia edition 1
managerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παλιο κουτι,το εβαψα και εκανα κ μερικα πειραματα! Βεβαια δεν εχω τελειωσει ακομη..το πλαινο θα κοπει κ θα μπει πλεξι http://imageshack.us/photo/my-images/42/00av.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/809/nkol.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/545/6853.jpg/ 2
karmen1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ελα και το αγαπημένο κουτάκι του φίλου μου του ninos30 NZXT Phantom 630 7
STORM1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ενα ακόμα απο εμένα για όσους δε το είδαν. Corsair Obsidian 750D ME LIKES!!! Να σου στείλω και το δικό μου να κάνεις τα μαγικά σου?
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελειωσε και το στησιμο του φιλου Παναγιωτη..με φωναξε λοιπον να τον βοηθησω με καλυπτρες για το κουτι του.. Να πω πως η μονη δουλεια που εχω κανει εγω στο κουτι ειναι οι καλυπτρες και ο φωτισμος τους,ολο το υπολοιπο hardware,w/c και φωτισμος στο εσωτερικο του κουτιου ειναι δουλεια του Παναγιωτη!!! Φιλε μου καλοριζικο και καλες απολαυσεις how to take a screenshot on a pc how to make screen shot photo sharing sites take screen shot image image url screen capture photo sharing websites pc screen shot snagit screen capture image hosting screenshot program how to take screenshots windows 7 screen shot screen grab windows 7 screenshot screenshot tools image hosting over 2mb image hosting 10mb limit Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 25
mrmariosgta4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελειωσε και το στησιμο του φιλου Παναγιωτη..με φωναξε λοιπον να τον βοηθησω με καλυπτρες για το κουτι του.. Να πω πως η μονη δουλεια που εχω κανει εγω στο κουτι ειναι οι καλυπτρες και ο φωτισμος τους,ολο το υπολοιπο hardware,w/c και φωτισμος στο εσωτερικο του κουτιου ειναι δουλεια του Παναγιωτη!!! Φιλε μου καλοριζικο και καλες απολαυσεις how to take a screenshot on a pc how to make screen shot photo sharing sites take screen shot image image url screen capture photo sharing websites pc screen shot snagit screen capture image hosting screenshot program how to take screenshots windows 7 screen shot screen grab windows 7 screenshot screenshot tools image hosting over 2mb image hosting 10mb limit Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App ΓΑΜΑΤΟ και καλοριζικο
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να'σαι καλα αλλα μην κανουμε quote ολες τις φωτογραφιες ρε μαν :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να'σαι καλα αλλα μην κανουμε quote ολες τις φωτογραφιες ρε μαν :-P 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα