Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεπτομέρειες :P

αν δεν στηρίξεις τον χρωματοπώλη της γειτονιάς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πότε θα τον στηρίξεις? :P

Παλι καλα που εκανες παράθεση και ειδα τα τραγικά μου ορθογραφικά!!  :-D

Δημοσ.

O κόσμος πρωτα κανει τις τρύπες και μετα βαφει για να μην χαλασει η βαφη κατά το κόψιμο...

Υπολογίζαμε να είχαμε το νέο motherboard για να κάνουμε τρύπες ακριβώς εκεί που βγάζει τις υποδοχές για τις φίσες.  Αφού όμως μας είπαν πως θα καθυστερήσει 1 βδομάδα θα γίνουν μετά δεν πειράζει....χρώμα περίσσεψε οπότε και ζημιά να γίνει διορθώνετε!

Δημοσ.

Καλησπέρα,δεν ξέρω ειναι σωστή η ενότητα που γράφω ομως ήθελα να ρωτήσω,νομίζω πως ειναι πολυ λίγες οι στροφές μήπως έχω πρόβλημα με το φανακι;

[email protected]

post-284192-0-54065800-1411986598_thumb.jpg

Δημοσ.

το μηνυμα σου θα μετακινιθει σε καταλληλη ενοτητα και θα ενημερωθεις. και το δικο μου θα σβηστει. B)

Δημοσ.

Ορίστε, moddαρισμένο case :

10644836_841585042548941_700739430963170

:P

ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι???  εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? 

ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ)  ;)

Δημοσ.

ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι???  εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? 

ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ)  ;)

Μην τον λιθοβολεις.. χιουμοριστικο ηταν το post του..

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω...εχω δουλεια ακομα προκειτε να γινει προσσθηκη πατωματος και μοντα για να γα μπει διπλο ψυγειο μπροστα

Δημοσ.

το βαψιμο που του εκανα σε χαλαει :-) ? αλλο κολπο που ειδα αριστερα δεξια ειναι αντικατασταση του ενος κατω δισκου με ανεμιστηρα για την gpu και αλλο ειναι να μπει προστατευτικο αλουμινιο πανω απο τους δισκους ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...