WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 λεπτομέρειες αν δεν στηρίξεις τον χρωματοπώλη της γειτονιάς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πότε θα τον στηρίξεις? Παλι καλα που εκανες παράθεση και ειδα τα τραγικά μου ορθογραφικά!!
haris013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παλι καλα που εκανες παράθεση και ειδα τα τραγικά μου ορθογραφικά!! όλα calculated
akiz90 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 O κόσμος πρωτα κανει τις τρύπες και μετα βαφει για να μην χαλασει η βαφη κατά το κόψιμο... Υπολογίζαμε να είχαμε το νέο motherboard για να κάνουμε τρύπες ακριβώς εκεί που βγάζει τις υποδοχές για τις φίσες. Αφού όμως μας είπαν πως θα καθυστερήσει 1 βδομάδα θα γίνουν μετά δεν πειράζει....χρώμα περίσσεψε οπότε και ζημιά να γίνει διορθώνετε!
iTobaco Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα,δεν ξέρω ειναι σωστή η ενότητα που γράφω ομως ήθελα να ρωτήσω,νομίζω πως ειναι πολυ λίγες οι στροφές μήπως έχω πρόβλημα με το φανακι; [email protected]
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 το μηνυμα σου θα μετακινιθει σε καταλληλη ενοτητα και θα ενημερωθεις. και το δικο μου θα σβηστει.
pesis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε, moddαρισμένο case : ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι??? εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ)
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι??? εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ) Μην τον λιθοβολεις.. χιουμοριστικο ηταν το post του.. 3
Dinosfan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Oριστε και ο παππους των κουτιων με ενα "μικρο" λιφτινγκ επιστρεφει παλι Ριξτε και μια ματια στο μονταρισμα http://www.insomnia.gr/topic/544259-project-black-white-cosmos/ 4
Doc1355 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος φίλε,μια χαρά σου βγήκε τελικά το χρωματάκι! Μεγειές
Dinosfan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω...εχω δουλεια ακομα προκειτε να γινει προσσθηκη πατωματος και μοντα για να γα μπει διπλο ψυγειο μπροστα
conkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Oριστε και το δικο μου κουτακι . Ειναι ενα λευκο Corsair Carbide AIR 540 που το εβαψα.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/5089875/Air%20540%20Mod/Air%20540%20Mod.rar 5
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καμια ιδεα για μονταρισμα του 540? Κατι ευκολο γιατι δεν ξερω απο design.
conkal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 το βαψιμο που του εκανα σε χαλαει ? αλλο κολπο που ειδα αριστερα δεξια ειναι αντικατασταση του ενος κατω δισκου με ανεμιστηρα για την gpu και αλλο ειναι να μπει προστατευτικο αλουμινιο πανω απο τους δισκους ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα