Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με drivers


akakios1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:? Καλημέρα σε όλους. Χθές αγόρασα την GF FX 5700LE για σύστημα ΑΜD ATHLON 3000+. Το πρόβλημα είναι το εξής: Εγκαθιστώ κανονικά τους τελευταίους drivers της NVIDIA και όταν τελειώνει η εγκατάσταση βλέπω τρελλή βελτίωση και πως ολοκληρώθηκε κανονικά η εγκατάσταση. Μετά όμως την επανεκκίνηση μου δείχνει ξανά χάλια σαν να μη εγκαταστάθηκαν ποτέ οι drivers!!! Μάλιστα όταν κλικάρω στο control panel το εικονίδιο NVIDIA nVIEW DESKTOP δεν ανταποκρίνεται. Βοηθήστε pls. γιατί δεν το χω ξανασυναντήσει αυτό ποτέ !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ λίγες λεπτομέρειες δίνεις και είναι δύσκολο να μαντέψω τι συμβαίνει. Σιγουρέψου κατ΄αρχήν ότι έχεις εγκαταστήσει τουλάχιστον dx9.0b και τους πιο πρόσφατους οδηγούς της μητρικής σου (chipset drivers).

 

Ερώτηση: πριν κάνεις επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταστη του ForceWare την οθόνη την αναγνωρίζει κανονικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν..Κατ'αρχήν παιδιά ειναι η 1η κάρτα που βαζω γιατί το PC είναι καινούριο. Έβαλα κανονικά όλα τα drivers της mobo και chipset και dx 9. Επισης "Ailoure" πρίν κάνω επανεκκίνηση την οθόνη την αναγνωρίζει κανονικά!!! Κοιτάξτε τί έκανα : Πάλι format και πρίν τα sp1+2 εγκατέστησα τα drivers και έπαιζε κανονικά. Έλα όμως που το FIFA 2005 έπαιζε χάλια..Οπότε λέω ας βάλω παλιότερα drivers..Δεν τα αναγνωρίζει όμως. Θέλει μόνο τα νεότερα(όπου το FIFA το δείχνει ελεεινά) και πρίν την εγκατασταση των SP. Τί να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...