Προς το περιεχόμενο

iRIVER iMP-700T [CD-MP3 Player + FM]


kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακάτω θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω τις εντυπώσεις μου από το πολύ καλό CD-MP3 Player της iRIVER

 

Το iMP-700T είναι ένα CD-MP3-WMA-OGG Player με ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM.

Για πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του & άλλες λεπτομέρειες δείτε τα:

http://www.digimania.gr/imp-700T.htm η ελληνική εταιρία που εισάγει & πουλάει τα iRIVER

http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=21 η σελίδα της iRIVER

 

Θετικά χαρακτηριστικά:

icon2.png Άριστη ποιότητα αναπαραγωγής (σε όλα CD-MP3-WMA-OGG). Κανένας θόρυβος ή παράσιτο στα ακουστικά κατά την αναπαραγωγή.

icon2.png Συμβατότητα με όλα τα CD-R, CD-RW που μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει (και με 900MB CD)

icon2.png Υπερπλήρες μενού επιλογών λειτουργίας. Διαθέτει πάρα πολλές ρυθμίσεις, αρκετές από τις οποίες δεν έχω ξαναδεί σε παρόμοιο Player.

icon2.png Αναβαθμίσιμο Firmware. Με την έκδοση 1.40 υποστηρίζει πλέον .ogg αρχεία.

icon2.png Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2100mAh (+ φορτιστής στο πακέτο)

icon2.png Μεγάλη αυτονομία. Με χρήση 2 ωρών την ημέρα κρατάει τη μπαταρία για 1.5 βδομάδα.

icon2.png Χειριστήριο με έλεγχο PLAY-PAUSE-STOP-ON/OFF-FF/RE-Previous/Next.track-HOLD-VOL+/VOL-

icon2.png Δυνατότητα δημιουργίας Playlist

icon2.png Πλήρης υποστήριξη Ελληνικών Tags

icon2.png Πολύ καλή αντικραδασμική προστασία

icon2.png Στιβαρή κατασκευή - Οθόνη ενσωματωμένη στο Player και όχι στο χειριστήριο

icon2.png Κλείδωμα με κωδικό

 

Αρνητικά χαρακτηριστικά:

icon2.png Κάνει αρκετό θόρυβο κατά την αναπαραγωγή (όχι συνέχεια) & την αναζήτηση των τραγουδιών (ΜΟΝΟ Η ΣΥΣΚΕΥΗ)

icon2.png Ορισμένες φορές η μετάβαση από το ένα κομμάτι στο άλλο παίρνει μέχρι και 5-6 δευτερόλεπτα (όχι για μουσικό CD)

icon2.png Το ραδιόφωνο δεν έχει και τόσο καλή δυνατότητα λήψης σταθμών

icon2.png Μόνο 20 μνήμες σταθμών

icon2.png Αργός φορτιστής - Δεν μπορεί να γίνει φόρτιση παράλληλα με την αναπαραγωγή τραγουδιού

icon2.png Ο όγκος του είναι λιγάκι ενοχλητικός για κουβάλημα στην τσέπη

 

Αυτά μου έρχονται για την ώρα. Οτιδήποτε άλλο παρατηρήσω θα το προσθέσω εδώ.

 

Το iMP-700T στοιχίζει 100?

 

Δεν είναι το τελευταίο μοντέλο της iRIVER που έχει φέρει στην Ελλάδα η digimania . Ο λόγος που το προτίμησα σε σχέση με τα επόμενα μοντέλα (που είναι επίσης υπέροχα) είναι το ότι διαθέτει την οθόνη επάνω του και όχι στο χειριστήριο - πράγμα που για εμένα είναι υπέρ. Φανταστείτε να χαλάσει το καλώδιο που συνδέεται το χειριστήριο και να είσαστε εκτός εγγύησης. Θα μείνετε με το Player στο χέρι!

 

Παραθέτω ορισμένες φωτογραφίες που το απεικονίζουν ρεαλιστικά σε σχέση με αυτές που θα δείτε στη σελίδα της εταιρίας.

Να έχετε υπόψη ότι βγαίνει και σε μπλε χρώμα. Δυστυχώς όταν πήγα να το αγοράσω τους είχαν τελειώσει.

 

iriverMP700T-01.jpg

 

iriverMP700T-02.jpg

 

iriverMP700T-03.jpg

 

iriverMP700T-04.jpg

 

iriverMP700T-05.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι το τελευταίο μοντέλο της iRIVER που έχει φέρει στην Ελλάδα η digimania. Ο λόγος που το προτίμησα σε σχέση με τα επόμενα μοντέλα (που είναι επίσης υπέροχα) είναι το ότι διαθέτει την οθόνη επάνω του και όχι στο χειριστήριο - πράγμα που για εμένα είναι υπέρ. Φανταστείτε να χαλάσει το καλώδιο που συνδέεται το χειριστήριο και να είσαστε εκτός εγγύησης. Θα μείνετε με το Player στο χέρι!

 

ayto pou les eine lathos. ego exo thn suskeyh pou den exei ton player epano. eine poio elafria kai h mish se paxos, kai ean sou xalash to kalodio mporeis na baleis mono ta akoustika kai na to xeirisths apo kati koumpia pou exei epano. an kai den exei logiki to ean xalash ayto, an xalasi to allo..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η iRiver είναι κορυφαία εταιρεία στο χώρο της.Το iMP-700T είναι από τα φτηνά μοντέλα της αλλά βλέπω πως και αυτό είναι αρκετά καλό. Ο όγκος του όμως είναι πρόβλημα.

Πολύ καλο review kx5. Μπράβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :)

Ήθελα να δώσω μια εικόνα το πως συμπεριφέρεται στην πράξη ο player.

 

Exoskeletor σίγουρα τα επόμενα player που έχει βγάλει η iRIVER μετά το iMP-700T είναι καλύτερα, πιο ελαφριά και πιο λεπτά - άλλωστε τα είδα και από κοντά όταν πήγα να αγοράσω το δικό μου. Το θέμα είναι γιατί να μείνεις χωρίς οθόνη, που κατά την άποψή μου είναι πολύ σημαντική σε έναν multimedia player, λόγω ταλαιπωρημένου καλωδίου? Ειδικά αν είσαι εκτός εγγύησης και δεν υπάρχει ανταλακτικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω να πω μπράβο στο φίλο για την παρουσίαση του συγκεκριμένου i-River iMP-700T και να πω και εγώ δυό λόγια για την i-River.Απορώ που σε όλα τα "ενημερωμένα" περιοδικά πληροφορικής που κυκλοφορούν στη χώρα μας σπανίως θα δεις κάποιο μοντέλο της i-river , ενώ αντίθετα θα δεις παντού αναφορές για τα μοντέλα της Apple(i-Pod etc.)Αν όμως ψάξεις και κάπως πιό βαθιά στο τι προσφέρει το ένα και τι τα άλλα θα δεις ότι όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα της i-River είναι πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.Είχα i-Pod και το έδωσα για να πάρω το iHP-140 της i-River.Τα σχόλια περιττεύουν.Σαφώς καλύτερο σε όλα.Από άποψη κατασκευής,από ήχο,από λειτουργίες; Από τι θέλεις; Από όλα!!! Και μην φανταστεί κανείς ότι κάνω διαφήμιση...Απλά το καλό πρέπει να λέγεται...γιατί αν περιμένουμε από τα ενημερωμένα περιοδικά που κυκλοφορούν .....καήκαμε!!!Αφού τα αρπάζουν από τις εταιρίες και κάνουν διαφήμιση!!! Τι να περιμένουμε; Να δούμε καλά προιόντα ή αυτά που "θέλουν" ορισμένοι. Τα σχόλια περιττεύουν...Νομίζω πως έχω γίνει σαφής!

Να σημειώσω ότι όποιος ενδιαφέρεται γιά τα προιόντα της i-River μπορεί να τα δει και να τα προμηθευτεί από το http://www.digimania.gr Όπως έκανα και εγώ.Γιατί το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού!!! i-River Vs i-Pod 1-0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω να πω μπράβο στο φίλο για την παρουσίαση του συγκεκριμένου i-River iMP-700T και να πω και εγώ δυό λόγια για την i-River.Απορώ που σε όλα τα "ενημερωμένα" περιοδικά πληροφορικής που κυκλοφορούν στη χώρα μας σπανίως θα δεις κάποιο μοντέλο της i-river ' date=' ενώ αντίθετα θα δεις παντού αναφορές για τα μοντέλα της Apple(i-Pod etc.)Αν όμως ψάξεις και κάπως πιό βαθιά στο τι προσφέρει το ένα και τι τα άλλα θα δεις ότι όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα της i-River είναι πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.Είχα i-Pod και το έδωσα για να πάρω το iHP-140 της i-River.Τα σχόλια περιττεύουν.Σαφώς καλύτερο σε όλα.Από άποψη κατασκευής,από ήχο,από λειτουργίες; Από τι θέλεις; Από όλα!!! Και μην φανταστεί κανείς ότι κάνω διαφήμιση...Απλά το καλό πρέπει να λέγεται...γιατί αν περιμένουμε από τα ενημερωμένα περιοδικά που κυκλοφορούν .....καήκαμε!!!Αφού τα αρπάζουν από τις εταιρίες και κάνουν διαφήμιση!!! Τι να περιμένουμε; Να δούμε καλά προιόντα ή αυτά που "θέλουν" ορισμένοι. Τα σχόλια περιττεύουν...Νομίζω πως έχω γίνει σαφής!

Να σημειώσω ότι όποιος ενδιαφέρεται γιά τα προιόντα της i-River μπορεί να τα δει και να τα προμηθευτεί από το http://www.digimania.gr Όπως έκανα και εγώ.Γιατί το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού!!! i-River Vs i-Pod 1-0[/quote']

 

 

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε αυτά που υποστηρίζεις επειδή δεν έχω δουλέψει με τα i-river.

Η μόνη ένσταση μου όμως αφορά την ποιότητα κατασκευής όπου θεωρώ το ipod παρόμοιο και ίσως και καλύτερο.

Το παραπάνω το υποστηρίζω επειδή τουλάχιστον έχω δει από κοντά το i-river και είμαι κάτοχος του ipod second edition και μπορώ έτσι να κρίνω...

Πιστεύω ότι ποιοτικά το ipod (συναρμολόγηση, υλικό κατασκευής, ποιότητα) είναι καλύτερο.

Γνώμη μου βέβαια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den eine toso sosto ayto pou les gia ta kalodia.

ean pame etsi tote eine san na theoreis blakeia na parei kapoios mouse me kalodio giati mporei na xalasei to kalodio kai na tou les pare asirmato.. h na les se kapoion pare asirmato diktyo giati pali mporei na xalasoun ta kalodia... den exei nohma ayto pou les.

Kai ean se esena xalasi to player? ego pou tha to exo me kalodio tha mou pezei akoma eno to diko sou tha eine xalasmeno :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμία σχέση.

 

Απλά υποστιρίζω πως με την ταλαιπωρία που δέχεται το καλώδιο και κυρίως το βίσμα που μπαίνει στο player είναι αρκετά εύκολο να σου χαλάσει. Πιο εύκολο από ότι η συσκευή.

Οι υποδοχές αυτές είναι αρκετά περίεργες και αν δεν υπάρχει ανταλακτικό από την εταιρία δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Πάρα πολύ καλή δουλειά Kx5. Το έχω από το καλοκαίρι σε κίτρινο γιατί κι εμένα το ίδιο μου είπαν τότε ότι έχει τελειώσει το μπλέ. Είναι πραγματικό σκυλί, παίζει τα πάντα από cd cdrw και συμφέρει, πιστεύω ότι όντως κερδίζει στην κατηγορία value for money. Έχει μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης το μενού του. Βέβαια θα μπορούσαν να βάλουν ένα ομορφότερο χρωματάκι στην οθόνη π.χ. μπλέ.

Την αναβάθμιση κατεβάστε την από εδώ: http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=21&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=666&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

Εγώ κατέβασα αυτήν για το imp 700 και όχι την 700T με αποτέλεσμα να χάσω το Tuner (Ράδιο), ευτυχώς για λίγο. Η διαδικασία της αναβάθμισης είναι πανεύκολη:

1) Την κατεβάζεις ,την κάνεις unzip, την γράφεις σε δισκάκι (είναι ένα αρχείο με όνομα IMP-700.HEX) ,

2) Συνδέεις την συσκευή με τον αντάπτορα του ρεύματος που έχει αλλά έχεις και μπαταρίες φορτισμένες μέσα.

3) Βάζεις το cd με την αναβάθμιση πατάς το play και περιμένεις καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει η συσκευή.

4) Ανοίγεις την συσκευή αφού έχεις βγάλει το δισκάκι της αναβάθμισης και βλέπεις στην οθόνη έναρξης κάττην νέα έκδοση v1.40.

Οι οδηγίες βρίσκονται εδώ : αναβάθμισηhttp://www.iriver.com/html/support/faq/sufq_view.asp?searchProductIdx=&searchString=how+to&page=1&idx=258&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchString=#

Τελειώνοντας επειδή κάτι ειπώθηκε για άλλο μοντέλο που έχει την οθόνη στο καλώδιο, κι εγώ τότε διάλεξα το IMP 700T γιατί είμαι λίγο ατζαμής και θα ήθελα γύρω στα 30 ? κάθε μήνα. Τόσο αν θυμάμαι καλά μου είχαν πεί τιμή για το εν λόγω ανταλλακτικό. Το καλοκαίρι μου είπαν ότι υπάρχουν ανταλλακτικά από μπαταρίες πλακέ για τα slim μοντέλα αλλά και καλώδια, ακουστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pantos pedia ego edo kai 1 xrono exo thn allh ekdosh me to "euesthito" kalodio opos leei kai o kx5 kai akouo kathe mera toulaxiston 1 ora (sto leoforeio, to bazo to bgazo apthn tsanta synexeia) kai den exei pathei apolytos tipota. gia mena den yparxei logos na parete aythn thn ekdosh pou ektos aki apo asxhmh eine kai terastia se ogo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...