konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Ενώ όταν είμαι στην Βιβλιοθήκη Πολυμέσων, μπορώ να αλλάξω τις πληροφορίες που περιέχονται στο tag κάποιου αρχείου mp3 (π.χ. όνομα καλλιτέχνη ή άλμπουμ), όταν θα ανοίξω το αρχείο π.χ. στο Winamp, θα δω ότι τελικά η αλλαγή που έκανα δεν έχει περαστεί στο ID3 tag του αρχείου. Αν ανοίξω πάλι τον WMP θα δω ότι αυτός βλέπει το αρχείο με την "αλλαγμένη" πληροφορία. Μάλλον αποθήκευσε κάπου αλλού την αλλαγή που έκανα. Παρατήρησε κανείς το παραπάνω; Βασικά θέλω να τακτοποιήσω λίγο τα mp3 μου, και μέσα από τη βιβλιοθήκη του WMP με βολέυει απίστευτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος οι αλλαγές που κάνω εκεί να γίνονται update στα ID3 tags των αρχείων;
sintartag Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 me ton media player den nomizw.Katebase to "tag and rename" google it.prepei na to "agoraseis" omws giati den einai free
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Το ξέρω το tag and rename, το είχα δοκιμάσει αλλά δεν με είχε βολέψει πολύ. Σίγουρα δεν γίνεται με τον WMP; Γιατί κάποιες αλλαγές τις περνάει στα tags, απλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό...κριτήριο αποφασίζει ποιές αλλαγές να περάσει και ποιές όχι (δηλαδή, σε κάποια αρχεία καταχωρούνται κανονικά οι αλλαγές, ενώ σε άλλα όχι).
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Γίνεται με το indows Media Player, απλά πάτα δεξί κλικ στο αρχείο που θες να επεξεργαστείς και επέλεξε το 'Εξελιγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών'.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 G_Zisis εννοώ όταν κάνω κλικ στο στοιχείο που θέλω να αλλάξω, και είναι δυνατή η μετονομασία του (είτε όνομα καλλιτέχνη, είτε τίτλος τραγουδιού, είτε όνομα άλμπουμ), αυτή να περνιέται στο tag και όχι μόνο στην βιβλιοθήκη του WMP. Το να ανοίγω για κάθε αρχείο το εξελιγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών δεν είναι καθόλου πρακτικό... Απ' ότι παρατήρησα πάντως σε μια δοκιμή που έκανα, όταν έκλεισα τον WMP περάστηκαν κάποιες αλλαγές που έκανα. Ίδωμεν...
hugelacky Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Mh se tromazei to tag & rename. Sthn arxh mporei na fainetai ligo "periergo" alla an katseis mia wra kai to ma8eis meta 8a soy lysei ta xeria, einai poly boliko! EDIT: lol !!! nice signature! :grin:
konnak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, γιατί δεν με βόλεψε το Tag & Rename: 1ον) Τα mp3 μου τα έχω σε έναν φάκελο (π.χ. C:\MP3), αλλά σε διαφορετικούς υποφακέλους, όχι χωρισμένα με κάποιο κριτήριο είδους ή ανά καλλιτέχνη. Το T&R δεν μπορεί να μου τα βγάλει ΟΛΑ ομαδοποιημένα, ενώ στον WMP άπαξ και τα προσθέσω στη βιβλιοθήκη, στον καλλιτέχνη Pink Floyd π.χ. θα μου βγάλει όλα τα mp3s ανεξαρτήτως φακέλου. 2ον) Μπορώ ανά πάσα στιγμή (αν δεν κάνω λάθος) να βλέπω μόνο το ID3 tag v1 ή το v2. Αλλά κάποια αρχεία έχουν μόνο v1 και κάποια άλλα μόνο v2. Οπότε και πάλι πρόβλημα. Αλλα το κυριότερο είναι το 1ο, η ομαδοποίησή τους δηλαδή. Τέλος πάντων, θα το ξαναδώ αύριο. ΥΓ: περί sig: Sad but true...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.